jacekzoo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 A tak poważnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Moim zdaniem to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 6 minut temu, jacekzoo napisał: A tak poważnie? Jeździć, cieszyć się, nie myśleć o tym. Pewnie nie będzie takiego mrozu to i nie będą skrzypieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 15 minut temu, vrs napisał: No co Ty, żartuję sobie Ufff. Wiesz, ze mnie d.pa a nie narciarz ale zdziwiła mnie Twoja wypowiedź (zgrywusie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriks Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 To prawdopodobnie kolana już się zużyły, sparciały ze starości... i skrzypią... Trzeba nasmarować ... I zjeżdżać dalej, nasłuchiwać, obserwować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Teraz, patriks napisał: Trzeba nasmarować ... Na zewnątrz i od wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 21 minut temu, vrs napisał: Narty tak mają że skrzypią i tyle. Przecież sprzęt pracuje Jeszcze nigdy nie słyszałem aby ktoś tak skrzypiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adje Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zestaw: narciarz + narty nie dostatecznie nasmarowany 😱 Efekty są w takich przypadkach wyraźnie słyszalne 🤪🤪🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzu4x4 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Właściciel nie skrzypi to narty skrzypią U nas też skrzypi ale śnieg pod nartami.Wczoraj temperaturowy rekord. Warunki rewelacja Idziemy na wieczorne Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Pogoda aktualnie super. Szkoda że się za chwilę ta zima skończy. Jakieś mocne ocieplenie przepowiadają w drugiej części tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 2 godziny temu, vrs napisał: Pogoda aktualnie super. Szkoda że się za chwilę ta zima skończy. Jakieś mocne ocieplenie przepowiadają w drugiej części tygodnia. Bardzo dobrze bo łożyska w gazomierzu zaraz mi się rozsypią🤣 W Piątek w Poznaniu ma być 11 w plusie😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulos Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 2 godziny temu, Suzu4x4 napisał: Właściciel nie skrzypi to narty skrzypią U nas też skrzypi ale śnieg pod nartami. Wczoraj temperaturowy rekord. Warunki rewelacja Idziemy na wieczorne Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Ale zgrabnie (choć nie do końca udolnie) ukryłeś zaznaczeniem niewygodny fakt - zużycie 18,9 l... Wiem, wiem - to pewnie tylko chwilowe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 13 minut temu, danielpoz napisał: Bardzo dobrze bo łożyska w gazomierzu zaraz mi się rozsypią🤣 W Piątek w Poznaniu ma być 11 w plusie😁 Że się gazomierz ucieszy to pewne ale narciarsko będzie słabo. W Warszawie ma być +8… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 2 minuty temu, vrs napisał: Że się gazomierz ucieszy to pewne ale narciarsko będzie słabo. Spokojnie to dopiero początek zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekzoo Opublikowano 27 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Kolana nasmarowane i faktycznie już nie skrzypi 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi