peja76 Posted March 27 Powiem tak, sezon grillowy uważam za otwarty Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted March 27 7 minut temu, portier napisał: To akurat jest mi obojetne 😊 Powiem Ci, że cham o prostak jesteś Share this post Link to post Share on other sites
adaml61 Posted March 27 (edited) 2 godziny temu, portier napisał: Nikomu ani nie bronię, ani też nie każę nic kupować, przedstawiam mój punkt widzenia tak samo jak ten, który próbuje mi wcisnąć że na zbiorniku wody 4 dni przetrwa Jeden tu już był co uważał że zbiornik nie starczy na 4-5 dni , został uświadomiony jak się korzysta z wody ,nie tylko w karawaningu , dziś mu wystarcza. Ja osobiście jeżdżę we dwójkę , co dziennie prysznic biorę , naczynia też myjemy i starcza nam wody na tydzień . Jak bym nie musiał pozbyć się kota mógłbym się nie ruszać przez tydzień z miejsca .Przewodu do prądu też nie wożę , a lodówkę mam kompresorową . Zimą też jeżdżę i też bez kabla . Wszystko zależy od sposobu korzystania z posiadanych zasobów . 2 godziny temu, portier napisał: Choć jest tu naprawdę kilku fajnych użytkowników, ale jest też zgraja takich, do których poprostu tekst nie dociera (ceny używanych, itp.) i będą pisać, aby tylko pisać, czy to sens ma, czy też nie. Zgadzam się że jest tu kilku wszystko wiedzących , ale widzę że Ty też chcesz wstąpić do tego grona . Edited March 27 by adaml61 (see edit history) Share this post Link to post Share on other sites
portier Posted March 27 6 minut temu, jacekzoo napisał: Powiem Ci, że cham o prostak jesteś Widzisz, jak do lasu wołają - takie echo wraca Share this post Link to post Share on other sites
adaml61 Posted March 27 18 minut temu, peja76 napisał: Powiem tak, sezon grillowy uważam za otwarty Ja nie otwieram , u mnie trwa cały rok . Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted March 27 3 minuty temu, adaml61 napisał: Ja nie otwieram , u mnie trwa cały rok . Tylko pozazdrościć Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted March 27 A ja niestety niedługo będę go zamykał by go otworzyć w połowie sierpnia... Share this post Link to post Share on other sites
adaml61 Posted March 27 38 minut temu, peja76 napisał: Tylko pozazdrościć A Michał widział dlaczego tak jest . Do grilowania używam wysezowanego drewna olchowego . Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted March 27 Powiem Ci, że cham o prostak jesteśCo Ty. On prawdopodobnie chciałby kampera ale ma "tylko" budę , może z powodów finansowych. I zwyczajnie mu gul skacze na sam widok kamperów czy myśl, że innym to może pasować, albo że ich zwyczajnie stać Stąd na forum ta ciągła krucjata przeciwko kamperowcom To taki syndrom zazdrosnego sąsiada... Innego wytłumaczenia jego chamskiego i agresywnego zachowania nie widzę Share this post Link to post Share on other sites
szary11 Posted March 27 Z uwagi, że temat stracił już i swój humorystyczny aspekt (merytoryczne argumenty chyba też się zakończyły) nie będziemy go kontynuowali głupimi przepychankami. Ogłaszam werdykt po przeczytaniu całego wątku: 1:1. Share this post Link to post Share on other sites