reflexes Posted November 24, 2021 Ciechocinek. Fontanna Jaś i Małgosia, których to właśnie brakuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted November 24, 2021 50 minut temu, reflexes napisał: Ciechocinek. Fontanna Jaś i Małgosia, których to właśnie brakuje Długo to nie trwało Zgadłeś Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 24, 2021 2 minuty temu, vrs napisał: Długo to nie trwało Zgadłeś Tak myślałem wczoraj, że to Ciechocinek Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflexes Posted November 24, 2021 Mam niedaleko i w swoim czasie bywałem tam często. To ja może dam taką fotkę sprzed 2 tygodni dosłownie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
qbek Posted November 24, 2021 zamek w Szydłowcu Quote Share this post Link to post Share on other sites
bozka Posted November 24, 2021 Pałacyk lub zamek w Wojanowie Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflexes Posted November 24, 2021 1 godzinę temu, qbek napisał: zamek w Szydłowcu Brawo. Myślałem że będzie trudniejsza 28 minut temu, bozka napisał: Pałacyk lub zamek w Wojanowie Niestety nie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
qbek Posted November 24, 2021 Wujek gugle rządzi ;-) Co za budynek jest tłem dla leżakujących? :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 24, 2021 34 minuty temu, qbek napisał: Wujek gugle rządzi 😉 Co za budynek jest tłem dla leżakujących? 🙂 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Leżakujących nie kojarzę ale to w tle to zamek w Szczecinku Quote Share this post Link to post Share on other sites
qbek Posted November 24, 2021 Leżakujących nie kojarzę ale to w tle to zamek w Szczecinku Pewnie kiedyś, gdzieś trafi się okazja :-) Oczywiście - jest to zamek Książąt Pomorskich w Szczecinku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 24, 2021 Trudne chyba nie powinno być. W jakim mieście znajduje się ten rynek Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 24, 2021 Rynek Wielki w Zamościu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted November 24, 2021 (edited) 2 minuty temu, Suzu4x4 napisał: Rynek Wielki w Zamościu Czy ja wiem czy taki wielki... Po prostu zdjęcie tak zrobione 😁 Edited November 24, 2021 by Piotrekm13 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
lbuster Posted November 24, 2021 3 minuty temu, Piotrekm13 napisał: Czy ja wiem czy taki wielki... Po prostu zdjęcie tak zrobione 😁 Dokładnie. A schody po prawej charakterystyczne Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 24, 2021 17 minut temu, Suzu4x4 napisał: Rynek Wielki w Zamościu Tak Quote Share this post Link to post Share on other sites