danielpoz Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Skałki piekło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Teraz, danielpoz napisał: Skałki piekło. Ok zaliczam Pomnik przyrody Skałki "Piekło" znajdujący się pomiędzy wioskami Piekło i Niebo:https://goo.gl/maps/9mu84CLPJ5VSKabo9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyś Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Godzinę temu, jacek00 napisał: Następnym razem wrzucę drzazgę w ławce, ale i tak pewnie będzie za łatwe Gorzej będzie, jak wrzucisz drzazgę, w oględnie mówiąc, pośladku, a pytanie będzie brzmiało: gdzie stoi ławka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 16 minut temu, czyś napisał: Gorzej będzie, jak wrzucisz drzazgę, w oględnie mówiąc, pośladku, a pytanie będzie brzmiało: gdzie stoi ławka A nie czyja to d....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyś Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 3 godziny temu, Commander napisał: A nie czyja to d....? To już następny stopień wtajemniczenia... Po ławce. Natomiast jeśli już padnie odpowiedź, trudno będzie "wskazanemu" udowodnić, że zgadujący jest w błędzie, chyba że zamieści foto... rozwiewające wszystkie wątpliwości i stanowiące bezpośredni dowód, że to nie o tę parę pośladków chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Daniel chyba nie ma co wrzucić. Może zdjęcia retuszuje @danielpoz jak nie będziesz miał co wrzucić to ja coś wrzucę. Mam takie nietypowe zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 To taki banał więc szybko odgadnięcie👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peja76 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 52 minuty temu, danielpoz napisał: To taki banał więc szybko odgadnięcie👍 Kraków Zakrzówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzu4x4 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Kadzielnia KielceWysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 4 minuty temu, Suzu4x4 napisał: Kadzielnia Kielce Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Oczywiście👍. Wygrał Pan talon na balon😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzu4x4 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Nazwą tego miejscaWysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vrs Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Park Dinozaurów w Łebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzu4x4 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 NieWysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGL Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Krasiejów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi