maarec Posted November 27, 2021 Pieskowa skała, ulica Krakowska Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek51 Posted November 27, 2021 (edited) Nie, mała podpowiedź - jest to w jednej z najdłuższych miejscowości w Polsce. Edited November 27, 2021 by jacek51 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted November 27, 2021 (edited) 4 minuty temu, jacek51 napisał: Nie, mała podpowiedź - jest to w jednej z najdłuższych miejscowości w Polsce. Fakt, Sołuszowa, Krakowska 143 Edited November 27, 2021 by maarec (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek51 Posted November 27, 2021 (edited) Tak, Sułoszowa przy ulicy Krakowskiej. Wcześniej nie zauważyłem " zamiany literek" ale jest ok. @maarec, Twoja kolej Edited November 27, 2021 by jacek51 (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted November 27, 2021 2 minuty temu, jacek51 napisał: Tak, Sołuszowa przy ulicy Krakowskiej @maarec, Twoja kolej Na rozgrzewkę. Skąd ten widok? Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted November 27, 2021 18 minut temu, maarec napisał: Na rozgrzewkę. Skąd ten widok? z latarni morskiej Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted November 27, 2021 4 minuty temu, filipert napisał: z latarni morskiej Nie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted November 27, 2021 Muzeum Rybołówstwa. Oddział Narodowego Muzeum Morskiego w Helu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted November 27, 2021 1 minutę temu, Piotrekm13 napisał: Muzeum Rybołówstwa. Oddział Narodowego Muzeum Morskiego w Helu. Dokładnie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted November 27, 2021 13 minut temu, maarec napisał: Dokładnie Ale jaja, nie byłem tam, ale wychodzi, że zdjęcia znad morza są łatwe. Szczególnie tego typu, bo nigdzie w Polsce nie ma zabudowań tak blisko brzegu, jedynie zatoka. To teraz ode mnie... Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted November 27, 2021 20 minut temu, Piotrekm13 napisał: Ale jaja, nie byłem tam, ale wychodzi, że zdjęcia znad morza są łatwe. Szczególnie tego typu, bo nigdzie w Polsce nie ma zabudowań tak blisko brzegu, jedynie zatoka. To teraz ode mnie... Dlatego pisałem, że na rozgrzewkę. Po zabudowaniach łatwo poznać. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted November 27, 2021 5 godzin temu, maarec napisał: Na rozgrzewkę. Skąd ten widok? Malowidła na falochronie.... Uwielbiam to miejsce. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted November 27, 2021 10 minut temu, Commander napisał: Malowidła na falochronie.... Uwielbiam to miejsce. Fajnie się tam po sezonie śpi w centrum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Suzu4x4 Posted November 27, 2021 Ale jaja, nie byłem tam, ale wychodzi, że zdjęcia znad morza są łatwe. Szczególnie tego typu, bo nigdzie w Polsce nie ma zabudowań tak blisko brzegu, jedynie zatoka. To teraz ode mnie...Pałac Opatów w Parku Oliwskim Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka Quote Share this post Link to post Share on other sites