jacek00 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 7 minut temu, danielpoz napisał: Osadnik Gajówka. Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Konin j. lazurowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 3 minuty temu, Commander napisał: Konin j. lazurowe Jezioro Turkusowe pod Koninem już było kilka postów wcześniej. Zgadłem, więc stąd moja zagadka z jeziorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Teraz, jacek00 napisał: Jezioro Turkusowe pod Koninem już było kilka postów wcześniej. Zgadłem, więc stąd moja zagadka z jeziorem Ok już mam okulary z powrotem 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walt Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Kolorowe jeziorka w Rudawach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyś Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Było już na poprzedniej stronie, to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Turkusowy Zalew. Albo jezioro na wyspie Wolin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 37 minut temu, danielpoz napisał: Turkusowy Zalew. Albo jezioro na wyspie Wolin. Nie i nie. Patrząc po odpowiedziach myślę, że odpowiedź może być dla wielu osób zaskakująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor887 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 u Ciebie w ogródku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Morskie Oko 🙄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Godzinę temu, Gregor887 napisał: u Ciebie w ogródku? Chciałbym mieć taki ogródek 48 minut temu, Commander napisał: Morskie Oko 🙄 Nie. Ale już bliżej - mogę powiedzieć, że to ten sam łańcuch górski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozka Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Chyba nie jeden ze stawów w Dolinie Pięciu Stawów? Tam raczej nie ma takich sosenek i tak gęsto. Chyba, że przez ostatnie lata zarosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) 11 minut temu, bozka napisał: Chyba nie jeden ze stawów w Dolinie Pięciu Stawów? Tam raczej nie ma takich sosenek i tak gęsto. Chyba, że przez ostatnie lata zarosło. Niee. Więc kolejna podpowiedź. Morskie Oko leży w Karpatach, a to baaardzo długi łańcuch górski. Dolina Pięciu Stawów to okolice Morskiego Oka czyli nie ta część Karpat Edytowane 23 Listopada 2021 przez jacek00 (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Jezioro Szmaragdowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suzu4x4 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 klasycznie , wiem ale nie powiem za to podpowiem że z nazwy nie jest to żadne turkusowe ani szmaragdowe jeziorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi