pjetko Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 2 godziny temu, kit napisał: To chyba Czersk Eh, myślałem że z tego ujęcia będzie trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Ok, zatem zagadka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Promenada na jeziorze Kórnickim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipert Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 39 minut temu, Batman napisał: Promenada na jeziorze Kórnickim Osz Ty... szybszy byłeś Dodam, że obok jest kemping a miasteczko ma wiele do zaoferowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kit Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 No nie myślałem ze taka łatwizna będzie Batman dajesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Na szybko bo nie mam dostępu do zdjęć. Co to i gdzie to? Chciałbym usunąć to pierwsze zdjęcie, ponieważ tam widać kolegę. Na drugim już zamazałem ale jakoś się połączyło i nie da się edytować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Będzin? Oj chyba nie... Czchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek00 Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 24 minuty temu, Commander napisał: Czchów Wygrałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 16 minut temu, jacek00 napisał: Wygrałeś W końcu. Z Zamościem się spóźniłem i byłem ..... zły 😁. Czekamy na potwierdzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cathay Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Godzinę temu, Commander napisał: W końcu. Z Zamościem się spóźniłem i byłem ..... zły 😁. Czekamy na potwierdzenie? Na potwierdzenie to moz=żesz czekać jak ktoś dwa drzewa, albo kawałek góry daje na zdjęciu. Tu wklepujesz w google "zamek Czchów" i dziesiątki zdjęć Ci dają odpowiedź i masz samopotwierdzenie. A poczekać możesz co najwyżej na gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 W 10 godzin temu, Commander napisał: Czchów Wygrałeś. Za proste było. Następnym razem się przygotuję 👹 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 (edytowane) Co to za miejsce i gdzie się znajduje. Edytowane 26 Listopada 2021 przez Commander (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekm13 Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Pewnie gdzieś blisko Szczecinka, bo przy tablicy stoją ci Państwo, co byli na leżaczkach pod zamkiem w Szczecinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Commander Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbuster Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Pomnik Bitwy Pod Wizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi