Spablo1 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Korzystając z faktu, że mamy sezon ogórkowy, chciałbym zapodać zagadkę. Mam nadzieję, że nie będzie ona zbyt trudna szczególnie dla osób, które preferują zwiedzanie naszej Ojczyzny. Czy wiecie co jest na tej fotce ? Nagród nie ma Wygrywający może jedynie w nagrodę dać kolejną zagadkę. Umówmy się, że jedynie z naszego pięknego kraju Wiem, że podobne zagadki są na innym forum o karawaningu, ale u nas też coś takiego może być P.S. Fotka zaczerpnięta z neta i wpisana u mnie w pozycje - "Do odwiedzenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarr Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Widać góry to na pewno będzie Zakopane Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Domy tkaczy. Chełmsko Śląskie . Gdzie odprowadzana jest woda z dotykających się połaci 2 rożnych domów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAn Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Gdzie odprowadzana jest woda z dotykających się połaci 2 rożnych domów? Woda odprowadzana jest do morza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Domy tkaczy. Chełmsko Śląskie . Inna nazwa - Dwunastu Apostołów. A z tym dachem ? To odpowiem: może nie napisałem, ale chodziło mi raczej o foto-zagadki z Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierzasty Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 No Tomii odbierz nagrodę (zapodaj kolejną zagadkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Korzystając z faktu, że mamy sezon ogórkowy, chciałbym zapodać zagadkę. Mam nadzieję, że nie będzie ona zbyt trudna szczególnie dla osób, które preferują zwiedzanie naszej Ojczyzny. Czy wiecie co jest na tej fotce ? Nagród nie ma Wygrywający może jedynie w nagrodę dać kolejną zagadkę. Umówmy się, że jedynie z naszego pięknego kraju Wiem, że podobne zagadki są na innym forum o karawaningu, ale u nas też coś takiego może być P.S. Fotka zaczerpnięta z neta i wpisana u mnie w pozycje - "Do odwiedzenia". 12 apostołów w Chełmsku Śląskim - domy tkaczy lnu. Byliśmy tam w czasie Zlotu w Miłkowie. W złączeniu moje foto i zagadka na drugim zdjęciu. Dla ułatwienia dodam, że ilość kropek odpowiada ilośi liter Edytowane 30 Stycznia 2013 przez ed (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 To też Chełmsko Śląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100pa Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) "berek" - teraz Paweł Edytowane 30 Stycznia 2013 przez 100pa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 I dla ułatwienia powiem, że to nie jest Szymbark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Chełmsko Śląskie - ed . Edit: Ło kurczę, ale mam reflex Edytowane 30 Stycznia 2013 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100pa Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Zakopane . A to gdzie ? Edytowane 30 Stycznia 2013 przez 100pa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Pawle, co byśmy zrobili bez http://www.google.pl/search?q=szymbark&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=KPIIUZSXDuOg4gS-5YD4BA&sqi=2&ved=0CDkQsAQ&biw=1366&bih=618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Pawle, co byśmy zrobili bez http://www.google.pl...iw=1366&bih=618 No właśnie. Trzeba wrzucać zatem zdjęcia ze swoich zbiorów A budynek, który zapodał Piotr gdzieś widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cathay Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 A to gdzie ? Poznańska Bazylika Archikatedralna Świętych Apostołów Piotra i Pawła To teraz ja zadaje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi