jacek00 Posted November 23, 2021 Teraz, danielpoz napisał: Jezioro Szmaragdowe. Jeśli mowa o jez. Szmaragdowym w Szczecinie to daleko mu do Karpat Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 23, 2021 Jeziorko w Bieszczadach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 Teraz, danielpoz napisał: Jeziorko w Bieszczadach. Google Maps nie znajduje takiego. Jeśli masz na myśli Jeziorka Duszatyńskie (bo to mi znajduje Google Maps) to nie, to nie te jeziorka. Ale już dużo bliżej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted November 23, 2021 1 minutę temu, jacek00 napisał: Google Maps nie znajduje takiego. Jeśli masz na myśli Jeziorka Duszatyńskie (bo to mi znajduje Google Maps) to nie, to nie te jeziorka. Ale już dużo bliżej. https://www.polskieszlaki.pl/jeziorko-szmaragdowe-w-bieszczadach.htm O to mi chodziło. Skoro Kuba mówi że zła nazwa to trudno😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 1 minutę temu, danielpoz napisał: https://www.polskieszlaki.pl/jeziorko-szmaragdowe-w-bieszczadach.htm O to mi chodziło. Skoro Kuba mówi że zła nazwa to trudno😁 Tak, to nie to Chociaż dzięki takim zagadkom o fajnych miejsach człowiek się dowiaduje Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted November 23, 2021 A to nie jest jakaś rzeka? np Dunajec ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 A to nie jest jakaś rzeka? np Dunajec ?Nie, to akurat jest zatoka jeziora Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted November 23, 2021 24 minuty temu, jacek00 napisał: dzięki takim zagadkom o fajnych miejsach człowiek się dowiaduje Dokładnie 😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted November 23, 2021 1 minutę temu, jacek00 napisał: 4 minuty temu, vrs napisał: A to nie jest jakaś rzeka? np Dunajec ? Nie, to akurat jest zatoka jeziora Ale naturalnego ? nie zalewu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 Ale naturalnego ? nie zalewu?Zgaduj Region już niemal znacie.@danielpoz był już dosyć blisko w dosłownym tego słowa znaczeniu Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted November 23, 2021 Solina? Jezioro Solińskie ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 Solina?Tak! I nie jest to zdjęcie w żaden sposób podkoloryzowane. W ogóle myślałem, że będzie to dużo łatwiejsze a okazało się dość trudne. Może pokusisz się jeszcze o miejsce skąd zostało zrobione to zdjęcie? Jak nie to potem napisze gdzie to jest Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted November 23, 2021 (edited) 10 minut temu, jacek00 napisał: Może pokusisz się jeszcze o miejsce skąd zostało zrobione to zdjęcie? Yyyyyyyyeeeeeeeaaaahhhhhh!!! Szczęście 1000 W końcu coś wygrałem Nie mam bladego pojęcia skąd to jest zrobione Edited November 23, 2021 by vrs (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted November 23, 2021 Yyyyyyyyeeeeeeeaaaahhhhhh!!! Szczęście 1000 W końcu coś wygrałem Nie mam bladego pojęcia skąd to jest zrobione Zdjęcie było zrobione w Parku Zdrojowym w Polańczyku. Jest to zatoka gdzie znajduje się Przystań Jawor:https://maps.app.goo.gl/FYUjqjYSwLwDVwsP7Solina, z racji że jest bardzo mętna to przy dużym nasłonecznieniu potrafi mieć taki kolor. Generalnie polecam te rejony bo zwyczajnie jest tam pięknie Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted November 23, 2021 No to teraz ja Chyba będzie proste. Gdzie to jest i czego brakuje na zdjęciu Quote Share this post Link to post Share on other sites