czajka Posted December 2, 2021 (edited) Cześć .Po nowym roku przymierzam się do sprzedania swojej przyczepy Abbey GTS Vogue 416 2000 rok.Przyczepę mam od 2018 roku ,w bdb stanie , ,dmc 1360,w komplecie przedsionek ,zbiorniki na brudną i czystą wodę, 30 metrów kabla .Łazienka z osobnym prysznicem .Przyczepa z moverem .Cena jaka będzie mnie interesowała to 20000-21000 tyś. Posiadam też na wyposażeniu 2 stoły ,6 krzeseł ,2 leżaki ,dwie podłogi (jedna do przedsionka ,druga na zewnątrz) meble kuchenne do przedsionka ,kuchenki indukcyjne ,wszystko firmowe.Niestety te wyposażenie za dodatkową opłatą . Edited December 2, 2021 by czajka (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted December 2, 2021 Po ile firmowe krzesła? Jakieś gary też są? Quote Share this post Link to post Share on other sites
czajka Posted December 2, 2021 3 minuty temu, danielpoz napisał: Po ile firmowe krzesła? Jakieś gary też są? Wszystko jest i gary także są,jeszcze nie myslałem ile za to bym chciał ,po nowym roku będę się zastanawiał Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted December 2, 2021 Gary są pilnie potrzebne bo święta już blisko. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted December 2, 2021 (edited) Gdyby @danielpoz się rozmyślił z tych firmowych krzeseł to może ja bym był zainteresowany. Bo mam takie… jakby niefirmowe. Edited December 2, 2021 by vrs (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted December 2, 2021 46 minut temu, vrs napisał: Gdyby @danielpoz się rozmyślił z tych firmowych krzeseł to może ja bym był zainteresowany. Bo mam takie… jakby niefirmowe. Spokojnie, ja dopiero na wiosnę się zastanowię czy w ogóle je potrzebuje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gregor887 Posted December 2, 2021 48 minut temu, vrs napisał: Bo mam takie… jakby niefirmowe. Jeżeli sam je zrobiłeś i nie prowadzisz działalności gospodarczej. W innym wypadku są firmowe Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted December 2, 2021 25 minut temu, Gregor887 napisał: Jeżeli sam je zrobiłeś i nie prowadzisz działalności gospodarczej. W innym wypadku są firmowe Zawsze mogą być bardziej firmowsze 28 minut temu, danielpoz napisał: Spokojnie, ja dopiero na wiosnę się zastanowię czy w ogóle je potrzebuje. Nie pali się Quote Share this post Link to post Share on other sites
danielpoz Posted December 2, 2021 2 godziny temu, vrs napisał: Nie pali się Bierz stoły i te dywany. Oczywiście po Nowym Roku😂 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MARKON Posted December 4, 2021 Tak czy tak obojętnie jaka kupisz, chyba że nie przeszkadza Ci klimat PRL musisz wpakować 10tys min żeby ją przebudować i odświeżyć Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted December 4, 2021 W dniu 2.12.2021 o 18:57, danielpoz napisał: Bierz stoły i te dywany. Oczywiście po Nowym Roku😂 Dywan mam firmowy z Juli a stół też firmowy z Decathlonu. Więc w tym obszarze mam na bogato Quote Share this post Link to post Share on other sites
Początkująca Posted December 4, 2021 (edited) No ja skromnie do 15 tys szukam, nie musi być full wypas tylko sucha żeby była i miała salon i sypialnie Edited December 4, 2021 by Początkująca (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Początkująca Posted December 9, 2021 Witam ponownie odpuszczam sobie przyczepę za 15 tys bo tragedia, postanowiłam dozbierać trochę i dopiero szukać w przedziale 25-30tys Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted December 9, 2021 13 minut temu, Początkująca napisał: Witam ponownie odpuszczam sobie przyczepę za 15 tys bo tragedia, postanowiłam dozbierać trochę i dopiero szukać w przedziale 25-30tys Dokładnie. W tym przedziale cenowym możesz już podjechać do Białogardu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mars Posted December 11, 2021 W dniu 2.12.2021 o 14:05, czajka napisał: Cena jaka będzie mnie interesowała to 20000-21000 tyś. Duża rozpiętość kwotowa . Quote Share this post Link to post Share on other sites