Gregor887 Posted January 19 16 godzin temu, PanSamochodzik napisał: Ściany muszą być twarde i sztywne, jak nie powiem co Jak ściana? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PanSamochodzik Posted January 19 9 godzin temu, Gregor887 napisał: Jak ściana? Tak, to właśnie miałem na myśli Pozdro! Quote Share this post Link to post Share on other sites
janm Posted January 19 ,, bo trzeba być twardym a nie mniętkim powiedział motocyklista po czołowym zderzeniu z tirem " Quote Share this post Link to post Share on other sites
Początkująca Posted February 3 Hej ponownie, codziennie przeglądam ogłoszenia bo może trafi się coś fajnego i zastanawia mnie ta przyczepa https://www.olx.pl/d/oferta/przyczepa-kempingowa-burstner-CID5-IDIQCw3.html na początku stała za 17500, potem cena zeszła do 16500 a teraz jest za 16000, gdy zapytałam czy za 15 tys by sprzedali to bez najmniejszego oporu się zgodzili, myśle, ze pewnie jeszcze by zeszli z ceny tylko zastanawia mnie czy cos z przyczepa jest nie tak czy po prostu potrzebują pilnie gotówki 🤔 kawałek drogi mam, żeby obejrzeć ją, ale może ktoś z forum rzuciłby oko na ogłoszenie. Wrzucam zdj które mnie zaintrygowało czy to cos poważnego czy niekoniecznie (róg mnie zastanawia, jest trochę wygięty i nie wiem czy przez to może woda tam się zbierać) Quote Share this post Link to post Share on other sites