Skocz do zawartości

Ankieta dotycząca zrzeszania się

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy odczuwasz wewnetrzna potrzebe do zrzeszania sie w jakichkolwiek organizacjach zwiazanych z naszym hobby czyli karawaningiem ?

• Nie
      43
    • Tak
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rano trochę nie miałem czasu, ale teraz mogę sprobować zaproponować.

No, bo to tak czytam rożne rzeczy i sobie pomyślałem o takiej ankiecie :

Czy odczuwasz wewnętrzną potrzebę do zrzeszania się w jakichkolwiek organizacjach

związanych z naszym hobby czyli karawaningiem ?

Odpowiedzi proszę jednoznaczne - TAK/NIE, bez NIE MAM ZDANIA.

Jacek.

Ciekawe czy ankieta będzie. :lol::bukiet::lol:

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jacku1

Czy odczuwasz wewnętrzną potrzebę do zrzeszania się w jakichkolwiek organizacjach

Ja wiem,że to jeszcze nie ankieta,ale nie mogę się oprzeć,żeby już nie odpowiedzieć:

Ja odczuwam wstręt do jakiegokolwiek zrzeszania się,bez względu na to, z czym to jest związane .

Opublikowano

a ja jestem ZA w grupie raźniej , można uzyskac jakąs pomoc , komus pomoc i satysfakcja z tego powodu , nie mowiąc o wspólnych imprezach przy :bukiet:

Opublikowano
a ja jestem ZA w grupie raźniej , można uzyskac jakąs pomoc , komus pomoc i satysfakcja z tego powodu , nie mowiąc o wspólnych imprezach przy :bukiet:

Ja też jestem za jeśli chodzi o pomoc czy wspólne imprezki,ale do tego nie trzeba być zrzeszonym.

Opublikowano

ale jak jesteśmy w jakis sposób zrzeszeni , bardziej czuć wspólnotę - takie jest moje zdanie , każdy może miec odnienne zdanie

Opublikowano

Tak czy siak jesteśmy TU na forum zrzeszeni :lol: Na luźno, bez większych zobowiązań...

Trzeba by określić o jakim zrzeszeniu rozmawiamy. Tak ogólnikowo to ankieta nic nie wyjaśni. Każdy w różny sposób zinterpretuje "organizację" do której rzekomo ma przynależeć.

Ja czasem jestem za... a nawet i przeciw :bukiet:

Opublikowano

No, ja , jako potencjalny inicjator ankiety to nie mogę na razie wypowiadać się niestety.

Aha, to może jakby ona trwała max jeden tydzień, ta ankieta co ?

Bo ciężko dłużej może z komentarzem się wstrzymywać będzie...

Troll.

Ps. Mowimy o FORMALNYM zrzeszeniu, ze składkami, skarbnikiem, rzecznikiem, zarządem, zebraniami a nie o luznym forum...

I byłem w harcerstwie :bukiet:

Opublikowano
Ps. Mowimy o FORMALNYM zrzeszeniu, ze składkami, skarbnikiem, rzecznikiem, zarządem, zebraniami a nie o luznym forum...

Eee, zależy co by za to oferowali :bukiet:

Opublikowano

No, na razie nie zakładamy stowarzyszenia, tylko badamy chęci wśród równie zwariowanych na punkcie naszych zainteresowań.

Więcej napisać nie mogę...

J.

Opublikowano

To ja odpadam na wstepie :lol: nie dla mnie takie przedsiewziecie ... albo nie jestem na tyle zwariowana w temacie karawaningu :bukiet:

Opublikowano

Co odpadam, co odpadam, na jakim wstepie, chodzi o ankietę ...

:bukiet: Jacek.

Opublikowano
Co odpadam, co odpadam, na jakim wstepie, chodzi o ankietę ...

:lol: Jacek.

To formalnie napisane duzymi literami, do tego zebrania, skladki, zarzad itp odpada.

no chyba ze skarbnikiem zostane :lol: to sie jeszcze moge zastanowic :bukiet:

Opublikowano

No pięknie, pięknie, to już praca u podstaw sie nie liczy, wszyscy by tylko skarbnikami zostawali...

A nie widzicie co sie ze skarbnikami w US dzieje...

Wstydu nie macie...

Ankieta to wyjaśni... :bukiet::lol:

Jacek.