chris_66 Posted February 14, 2019 Śmiem twierdzić, że moje darmozjady prędzej wywaliłyby się na mało stabilnym, lekkim, plastikowym stołkuDlaczego twierdzisz że plastikowy jest niestabilny Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomii Posted February 14, 2019 12 minut temu, chris_66 napisał: Dlaczego twierdzisz że plastikowy jest niestabilny Nie po to tyle wydał na ciężki metalowy żeby teraz stwierdzić że plastikowy lepszy tańszy i lżejszy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted February 14, 2019 29 minut temu, chris_66 napisał: Dlaczego twierdzisz że plastikowy jest niestabilny Owszem - pod warunkiem, że go przyszpilisz, to jest stabilny... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted February 14, 2019 14 minut temu, Tomii napisał: Nie po to tyle wydał na ciężki metalowy żeby teraz stwierdzić że plastikowy lepszy tańszy i lżejszy. nie przeginaj Tomku Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted February 14, 2019 15 minut temu, Tomii napisał: Nie po to tyle wydał na ciężki metalowy żeby teraz stwierdzić że plastikowy lepszy tańszy i lżejszy. Nie tędy droga - były w pakiecie, choć można twierdzić, że cena cepki była przez to podbita...:-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted February 14, 2019 Teraz, Zulos napisał: Owszem - pod warunkiem, że go przyszpilisz, to jest stabilny... przyszpilam go jak siedzimy dłużej w jednym miejscu, pojedyncze nocki i dni bez gwoździ i nigdy nie było jakiegokolwiek zagrożenia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted February 14, 2019 4 minuty temu, chris_66 napisał: przyszpilam go jak siedzimy dłużej w jednym miejscu, pojedyncze nocki i dni bez gwoździ i nigdy nie było jakiegokolwiek zagrożenia na pewno nie większe niż atak metalowych schodków;-) mam w domu ikełowski plastikowy schodek/podpórkę - nie mówię, że nie jest ok, ale do cepki go nie zabieram z kolei gdybym miał nawet taki do przyszpilenia, to raczej nie dziurawiłbym sobie podłogi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chris_66 Posted February 14, 2019 1 minutę temu, Zulos napisał: ............to raczej nie dziurawiłbym sobie podłogi... nie widzę w tym problemu, chyba że masz perski dywan to faktycznie szkoda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted February 14, 2019 Ja miałem taki i taki, wolę podwójny Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maras Posted February 14, 2019 Tomek ,stopień o który pytasz czyli taki sam jak Tomekk pokazał był w wyposażeniu standardowym Knausa. Też taki mam i mam też mniejszy. Może zadzwoń do Procampu i zapytaj. http://www.knaus.pl/informacje/kontakt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted February 14, 2019 1 minutę temu, Voku napisał: Ja miałem taki i taki, wolę podwójny No właśnie - lepiej mieć milion, czy dwa miliony??:-) No, chyba, że długu...;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacekzoo Posted February 14, 2019 Tomek zapytał tylko o producenta schodka a tu gadka na 3 strony czyj taborecik jest bardziej mojszy Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted February 14, 2019 Mi by najbardziej pasował taki wysuwany, nie musiałbym go wkładać do środka. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zulos Posted February 14, 2019 No już było w wątku o montażu takowego... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benior Posted February 15, 2019 Był też gdzieś tutaj film gdzie przyczepa opuszczała się na ziemię. Wtedy żaden schodek nie jest potrzebny 🤨 😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites