Skocz do zawartości

identyfikatory....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie .. jak w temacie... proponuje na zlot zabrac identyfikatory. jak na zdjeciu ..a ja wszystkim co tylko do srody powiedzmy do godz. 22 dadza mi znac wydrukuje co na nim ma byc.... np dla mnie byloby kiszon pod spodem piotr i nizej lub obok- zalezy ..bylaby miejscowosc..,,, moja zona byloby zona kiszona i dalej imie i miejscowosc ..

co wy na to???

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Plakietki są kupione, projekt identyfikatorów tez jest i częśc będzie podrukowana z danymi, a cześc in-blanco jedynie z motywem graficznym do wypelnienia

Opublikowano

Witam !

moja zona byloby zona kiszona ..

Kiszon, a tym bardziej Twoja Małżonka nie gniewajcie się, ale nie mogłem się podstrzymać, z czym te Żony będą kiszone ...... ? :look::look::ok::ok:

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam !

moja zona byloby zona kiszona ..

Kiszon, a tym bardziej Twoja Małżonka nie gniewajcie się, ale nie mogłem się podstrzymać, z czym te Żony będą kiszone ...... ? :look::look::ok::ok:

Pozdrawiam

Sorki również, ale... :ok: :ok: :laugh: ...dobre :ok:

Opublikowano

co do żony kiszona to ja mam propozycje. Po co pisać żona kiszona. Nadajmy jej od razu stały nick "kiszonka" i wszystko jasne. :look:

Opublikowano
co do żony kiszona to ja mam propozycje. Po co pisać żona kiszona. Nadajmy jej od razu stały nick "kiszonka" i wszystko jasne. :look:
poczekaj az to dzis wieczorem przeczyta :look: lepiej zmodyfikuj... albo do zdworza bez BORu nie masz co jechac hihi
Opublikowano

No to mam prze....chlapane.

Albo i nie, może właśnie będzie Jej się podobało :look:

Opublikowano

no bedzie bedzie jak bedziesz lezal i o litosc blagal hi hi .. ona na drugie ma BRUCE LEE... zart... oby tego nie przeczytala hehe.. a staly nick forumowy juz ma ... no nie tu oczywiscie..

Opublikowano

Comic Sans MS , jeżeli byłoby zapotrzebowanie mogę zrobić wszystkim i podesłać pliczek lub jeżeli miałbym potwierdzenie to mogę przygotować i przywieźć na zlot, będę 28.04 rano, więc od początku... Doczytałem, że plakietki już są :look: , ale takich do samochodu nie ma :look:

post-16776-imported-b1a8369a-07e0-4162-8ba1-ebc2a814c4ed_thumb.jpg

• Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.