jacek l Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Jesień sie zrobiła, a i zima blisko, to może na jakieś piwko albo i pizzę byśmy nie nerwowo się umówili w naszym miasteczku ?. Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 No ja z wielką chęcią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Jeśli w grudniu to i my podjedziemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Możem , tylko kiedy i gdzie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 11, 2007 Author Share Posted November 11, 2007 No , może w sobotę ktorąś, np.1 albo 8 grudnia ? Tak o jakiejś 15 godzinie ? Miejsce się wymyśli. A jak może Szary by dał, to raczej Praga ? Czy odwrotnie, pod Pałacem gdzieś ? Albo tam gdzie pierwsze spotkanie było, Pizza Hut na Łabiszyńskiej ? co Wy na to ? J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 To może wybierzmy najpierw konkretną datę, a potem już miejsce wybierzemy w zależności od tego czy szary da rade przyjechać . W sumie to ja i tak jadę od tej strony co szary będzie do Warszawy wjeżdżał, więc jak spotkanie będzie gdzieś w centrum to umówię się z Michałem gdzieś przy wlocie do Wawy i dalej już go po pilotuje . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliber1111 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 ja też jestem chętny na takie spotkanko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Mi miejsce nie ma znaczenia Pare km w te czy w te nie robi mi różnicy. Ustalcie termin, miejsce a czas (byle w grudniu, nawet 1)powinienem wykombinować bo teraz mam wmiare luźno i bez problemu się podmienie. W sumie to ja i tak jadę od tej strony co szary będzie do Warszawy wjeżdżał, więc jak spotkanie będzie gdzieś w centrum to umówię się z Michałem gdzieś przy wlocie do Wawy i dalej już go po pilotuje . Będę wdzięczny bo z mapą musiałbym szaleć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 No to 1 grudnia, w sobotę o godz. 15 w Pizza Hut na Łabiszyńskiej. Pasuje, czy coś zmienimy ? Jacek. Na razie będą: Tomii, Andy, Szary, Koliber, Jacek. Nie muszę chyba dodawać, że mile widziane narzeczone, żony, dzieci i wszyscy chętni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Mi odpowiada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Pasuje. Meldujemy się, jak nie w komplecie to z siedmioletnim się pojawię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Andy i Koliber, napiszcie " w ilu " będziecie, bo stół będziemy rezerwować. Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamperfan Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Też się "piszę" na spot, jeśli nic ważnego nie stanie na przeszkodzie. Do zobaczenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 12, 2007 Author Share Posted November 12, 2007 Zapraszamy serdecznie. Jacek. To już będą: Tomii (2), Szary (2), Koliber (?), Andy(?), Piotr Joński(2 a może 3), Kamperfan(?), Jacek(3). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 1 grudzień dla mnie odpada nie będzie mnie w Wawie. Pasuje mi 2 , albo 8-9 o dowolnej porze. pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts