jacek l Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Zlot zlotem, jedni będą , inni nie. A jakie założenia/marzenia macie na nowy sezon 2008 ? Ja to myślę o podróży Sandomierz, Bieszczady, Augustów, Litwa, czas - 15 lipca do 15 sierpnia, no, max 20 sierpnia 2008. A Wy ? Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Witam ! Zaraz po zakończeniu roku szkolnego (20-21 czerwca) Nasze Morze Bałtyckie na około 2 tygodni. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Ja to myślę o podróży Sandomierz, Bieszczady, Augustów, LitwaNo ja to napewno Augustów zaliczę. Marzy mi się krótki jednodniowy wypad na Litwę, to może się spotkamy. A może morze jeszcze zaliczymy. Zobaczy się. Termin to chyba jakoś druga połowa lipca i pierwsza sierpnia na na 3 tygodnie. może uda się na 4, ale wątpię. I oczywiście zlot wiosenny i jesienny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
and123 Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Święta Wielkanocne - zapewne jak co roku we Włoszech. Minicamping przy Pizzerni Abazzo koło Bassano del Grappa. Nie ma nic piękniejszego niż uciec od świątecznej bieganiny w kraju i wygrzać stare kości w wiosennych promieniach słońca Potem ? Się zobaczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 Cholerka, raz sie żyje, a ile to km od Ciebie i jakie koszta ?, ta Grappa znaczy ? J. Ps. Yabulon, a czemu Litwa tylko na 1 dzień ?, może ciekawiej na tydzień-Wilno, Troki, ichnie wybrzeże Bałtyku ? Tomekk, a jakie miejsce z grubsza nad " Naszym Morzem Bałtyckim " ? Ciekawski Troll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosmanzbryzy Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 A ja niestety dopiero po sezonie sie wyrwe jak juz wszyscy goscie wyjada;-) plan jest miesiac po Ukrainie sie powloczyc, moze nawet na Krym, ale bez cisnienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted October 13, 2007 Author Share Posted October 13, 2007 O, Krym fajny jest, czytałem. Pozdro, J. Ps. Fajnie Tam u Ciebie jest w Smółdzinie.Byliśmy 2 razy.Okolice i Latarnia SUPER. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosmanzbryzy Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 jacek l, tez lubie swoje okolice ;-) mimo, ze one bardziej Malzonki niz moje zapraszam latem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fest2 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Polskę zwiedziłem w latach 70 80, w przyszłym roku marzy mi się Grecja, na przełomie maj-czerwiec objechać półwysep Peloponez - czy są chętni, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 U nas zalezy tylko od tego ile jest jakich dni wolnych i jak sie kombinuja z roboczymi Ogolnie urlop mamy zamiar spedzic jak zwykle we Wloszech... teraz na tapecie jest Jesolo chyba jako punkt wypadowy, Wenecja, Padva. Reszta roku, to wypady kombinowane zeby zdobyc cos wolnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petek Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Mi się marzy środkowe wybrzeże Chorwacji tj. od Zadaru do Splitu, a po drodze Słowacja i Węgry (Budapeszt, Balaton). Myślę, że plany do zrealizowania w czerwcu. A w międzyczasie wypady weekendowe i dłuższe na Mazury i nad Bałtyk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Jescze nie wiem . może kamping ,,wiking ,, w Dziwnówku albo Wigry wspaniały temat do zdjęć . potem włóczęga po Mazurach . Najważniejsze aby znaleźć takie klimaty jak niżej ! foto zastrzeżone ze zbiorów Ryszarda Zdaniewicza obrazek bardzo zmniejszony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Witam Tomekk, a jakie miejsce z grubsza nad " Naszym Morzem Bałtyckim " ? Ciekawski Troll. Nie mam jeszcze sprecyzowanych, Koledzy pisali o kampingu Topaz, a może bardziej na zachód. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frames1 Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Mi się marzy środkowe wybrzeże Chorwacji tj. od Zadaru do Splitu, międzyczasie . Zdecydowanie dobry kierunek ,Też sie tam wybieram ponownie. Gdybyś chciał zobaczyć trchę fotek z Chorwacji(od Zadaru do TrogirU. skocz na strankę ,którą stworzyliśmy aby ten rejon i nasze wrażenia opisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petek Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Frames1 ładne obrazki. Ja do Chorwacji również chcę wrócić. Byłem tam w 2004 r, ale jeszcze bez przyczepy i nieco wyżej, bo na północ od Zadaru. Teraz chciałbym zabrać swój domek i zaliczyć trasę jak pisałem wyżej. Mam nadzieję, że się wszystko się uda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts