adi Posted May 15, 2007 Tablicę wydał mi Urząd Miejski, mam na to dokument przy ew. kontroli.Nie mam żadnych układów w UM i proszę tu nic nie sugerować. Najważniejsze jest to, że tablicę wyprodukowano tam gdzie trzeba i wydał ten kto zazwyczaj wydaje tablice. A to mój bagażniczek Marcin - jedną masz do kościoła a drugą do pracy??? To tą niedzielną mogłeś czarną kupić o tą do pracy czerwoną :-))))))) z niebieskim pasem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin T Posted May 15, 2007 Marcin - jedna masz do kosciola a druga do pracy??? ale o co chodzi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mrsulki Posted May 15, 2007 Też nie bardzo kumam co adi miał na myśli a post czytałem ze 3 razy. Quote Share this post Link to post Share on other sites
adi Posted May 15, 2007 To moze ja dzisiaj taki jakiś jestem :-) Już tłumaczę - Marcin wysłał zdjęcie swojej Xary z rowerami na haku, a obok stoi identyczna .... tylko o to :-) nic złego Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marcin T Posted May 15, 2007 aaaaaaaaaa i wsio jasne kiedy kupowalem jedna xsarke to w promocji za 1000zl dostalem druga A tak na powaznie to ta druga cytryna nie moja tylko kumpla. To gdzies postoj na trasie, jechalem z wczasow nad morzem a on jechal z nami na wczasy...na Slask Quote Share this post Link to post Share on other sites