Commander Posted January 17 (edited) Cześć wszystkim. Nadszedł ten moment, kiedy wertując z uśmiechem zdjęcia zgromadzone w telefonie, dojrzałem do napisana krótkiej relacji z blisko 3 tygodniowej wycieczki po Polsce. Niestety z przyczyn zawodowych musieliśmy rozpocząć urlop tydzień wcześniej niż zawsze, czyli jeszcze w lipcu. Więc 26 przed południem ruszyliśmy w stronę Sandomierza, ciężsi o drugi ponton 😁 Dlatego starałem się nie myśleć o czymś takim jak waga, ważenie, kontrola, ITD....itd. Edited January 17 by Commander (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benior Posted January 17 Więc loguję się do tematu Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted January 17 Nie chciałem przerywać ale jak kolega Benior zaczął to ja też się loguję i już zaznaczyłem w obserwowanych Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted January 17 Po przejechaniu kilkunastu kilometrów kontrola zestawu na drodze. Wszystko ok, nic się nie grzeje, nic nie lata... Więc jedziemy już żwawej, tym bardziej że humory dopisują. Dziękuję koledzy za zainteresowanie i oczywiście zapraszam 😁 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted January 17 Droga minęła bardzo miło i bezstresowo. Meldujemy się oczywiście na kempingu Browarnym. Obiekt super, wszystko czytelne i jasne. Właściciel konkretny gość powiedział co trzeba i pojechaliśmy szukać miejsca. Obłożenie na poziomie 60 %.. Udaje się znaleźć spokojne miejsce. Dla tych którzy tam jeszcze nie zajechali kilka zdjęć z kempingu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted January 17 Owa brukowana droga prowadził do furtki na tyłach kempingu, przez którą w prostej linii mamy z 350 metrów do starówki. Tyle że czeka na nas 1500 z schodów 😱 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted January 17 Owa brukowana droga prowadził do furtki na tyłach kempingu, przez którą w prostej linii mamy z 350 metrów do starówki. Tyle że czeka na nas 1500 z schodów Nie poznałem tego kempingu. Byłem tam jesienią i już takich ozdób z krzewów nie widziałem. Trzeba się tam wybrać latem Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted January 17 2 godziny temu, Commander napisał: kempingu Browarnym My też musimy się w końcu tam wybrać. Może na jakiś weekend. Quote Share this post Link to post Share on other sites
maarec Posted January 17 Jakieś 8 lat jadę na ten camping. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stu Posted January 17 52 minuty temu, maarec napisał: Jakieś 8 lat jadę na ten camping. To jest jedyny kemping na wschodzie kraju, gdzie klimat jest taki sam jak w dolnośląski... Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted January 18 melduję się w temacie Quote Share this post Link to post Share on other sites
Piotrekm13 Posted January 18 Przesuńcie się trochę. Też się dosiądę Quote Share this post Link to post Share on other sites
vrs Posted January 18 36 minut temu, Piotrekm13 napisał: Przesuńcie się trochę. Też się dosiądę Pierwszy rząd już zajęty… sorry Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted January 18 Spóźniony, ale melduję się również mogę sobie gdzieś z tyłu przycupnąć...i tak zobaczę co @Commander zaprezentuje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cezarr Posted January 18 Jacku pisz będę czytał i wszystko notował Quote Share this post Link to post Share on other sites