Piotrekm13 Posted January 18 31 minut temu, Misio napisał: mogę sobie gdzieś z tyłu przycupnąć... Chyba nie mamy wyjścia. Z przodu już wszystko zajęte 36 minut temu, vrs napisał: Pierwszy rząd już zajęty… sorry Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted January 18 (edited) Bardzo miło Was wszystkich widzieć 😄.... Dla tych którzy jeszcze tam nie byli wrzucę posiadane zdjęcia z Sandomierza. Miał być jeden nocleg a spędziliśmy 3 dni. Miasteczko jest wspaniałe. Ma niesamowity klimat i wszędzie blisko, wszędzie spacerkiem. Ludzi czyli turystów w sam raz. Spotkałem się że strony moich znajomych z opinią że jest drogo, ale uważam , że ceny są bardzo umiarkowane. I jeszcze jedno...nie odniosłem wrażenia, że miasto kręci się wokół księdza Mateusza. W rozmowie z tubylcami dowiedziałem się że boom był na to z 10 lat temu i istotnie miasto zawdzięcza temu serialowi rozwój turystyczny. Teraz miasto promuje inna osoba, ale o tym później.... Edited January 18 by Commander (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted January 18 12 minut temu, Commander napisał: Bardzo miło Was wszystkich widzieć 😄.... Dla tych którzy jeszcze tam nie byli wrzucę posiadane zdjęcia z Sandomierza. Miał być jeden nocleg a spędziliśmy 3 dni. Miasteczko jest wspaniałe. Ma niesamowity klimat i wszędzie blisko, wszędzie spacerkiem. Ludzi czyli turystów w sam raz. Spotkałem się że strony moich znajomych z opinią że jest drogo, ale uważam , że ceny są bardzo umiarkowane. Zgadzam się. Bardzo fajne miejsce na weekendowy wypad. Jedyny minus wg mnie to brak dobrych "jadłodajni" - odnieślismy wrażenie, że właśnie wszystko jest byle jakie pod turystów jedzących w biegu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tomii Posted January 18 Po zdjęciach to nie poznał bym tego campingu w Sandomierzu . Trzeba się przejechać i młodzieży pokazać. Takie foto znalazłem (2008 rok): Quote Share this post Link to post Share on other sites
adje Posted January 18 Godzinę temu, Piotrekm13 napisał: Chyba nie mamy wyjścia. Z przodu już wszystko zajęte Ja to nawet w gdzieś w kąciku mogę przycupnąć Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted January 18 10 minut temu, adje napisał: Ja to nawet w gdzieś w kąciku mogę przycupnąć Serdecznie zapraszam 😄 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misio Posted January 18 4 godziny temu, Misio napisał: Spóźniony, ale melduję się również mogę sobie gdzieś z tyłu przycupnąć...i tak zobaczę co @Commander zaprezentuje 3 godziny temu, adje napisał: Ja to nawet w gdzieś w kąciku mogę przycupnąć No to widzę że z tyłu też się zbiera fajna ekipa Quote Share this post Link to post Share on other sites
peja76 Posted January 18 Ja nie wiem czy oprócz mnie ktoś w tym Kraju jeszcze pracuje wszystko się porozsiadało a pracować nie ma komu Sandomierz i Kazimierz Dolny w tym roku chcemy zrobić więc relacja jest w punkt Quote Share this post Link to post Share on other sites
pjetko Posted January 18 57 minut temu, peja76 napisał: Ja nie wiem czy oprócz mnie ktoś w tym Kraju jeszcze pracuje wszystko się porozsiadało a pracować nie ma komu Na zdalnym są, więc mają w tle odpalone forum Dla mnie, robola, pozostaje miejsce stojące pod ścianą, bo już nawet drugi rząd zajęty Quote Share this post Link to post Share on other sites
szary11 Posted January 18 Czytam, czytam, San Domingo, bardzo ładnie 👍👍👍😊, miejsce znalazłem 😉 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MagZyg Posted January 18 Ja także Commanderki melduję się i dołączam relacje do obserwowanych :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
pawel1966 Posted January 18 I ja z ciekawością poczytam i pooglądam...jeśli można:) My byliśmy na tym campingu tuż po powrocie z Grecji, na koniec lata tego roku...Ale @Commandertam nie ma 1500 schodów:):) A poza tym wszystko się zgadza - fajna miejscówka na kilka dni żeby dokładniej zwiedzić Sandomierz i jego interesujące okolice albo nawet na jedną nockę w czasie jakiegoś przejazdu przez Polskę. Nam tez się podobało! Quote Share this post Link to post Share on other sites
filipert Posted January 18 59 minut temu, pawel1966 napisał: Ale @Commandertam nie ma 1500 schodów:):) No to mi ulżyło Mam nadzieję, że z kempingu da się jakimś "objazdem" dostać na wózku do centrum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jacek00 Posted January 18 8 minut temu, filipert napisał: No to mi ulżyło Mam nadzieję, że z kempingu da się jakimś "objazdem" dostać na wózku do centrum. Autem da się wjechać. Z wózkiem pod tą górę i to po kocich łbach to raczej nie polecam Quote Share this post Link to post Share on other sites