Skocz do zawartości

Cała prawda o sprowadzanych autach... polecam i wytrwałości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka nasza mentalność... Przed kupunem ostatniego auta przekonałem się jacy sprzedawcy są fałszywi :hmm: Ale nie śpieszyłem się, ominęłem wszystkie okazje, troche przepłaciłem (w stosunku do rynkowej ceny) i ciesze się ze swojego autka.

Prezentów nie ma :hmm:

Opublikowano

Sprzedałem dawno temu moje Audi z przebiegiem 129 tyś km i po około roku zobaczyłem je w komisie . Miało na liczniku 116 tyś km !!!.

Opublikowano

Jezusie Nazareński - szary11 - żeby nie było,że jak się walnie w stół to się nożyce odezwą ale :

całkiem przypadkowo "naszłem se" na ten temat i :hehe: - oczom nie wierzę - Nowa Sól - na pierwszym zdjęciu w tle kościół do którego chodzi moja rodzina a i ja "czasami bywam" :hmm: , na trzecim "Albert" -" markiet" w którym robię często zakupy - w ogóle mieszkam na tym osiedlu - normalnie szok !!!

Acha - chcę się z całą mocą odciąc od wypowiedzi tego "nawiedzonego buraka" bo Nowa Sól to ponad 40tysięczne miasto (po głębokim upadku w latach przeobrażeń znów rozkwitające)- co do wypowiedzi "gościa w sprawie samochodów" przyznaje mu rację- ale on musi byc chyba z Głogowa - my Nowosolanie nie używamy takich wulgaryzmów a jeżeli już to nie publicznie - przez niego jestem wzburzony :hmm: - oby nigdy więcej takiej (reklamy) :hmm: - poza tym to chyba nie ta Nowa Sól - pisze woj.lubelskie a moja jest LUBUSKIE - pozdrawia jak może najserdeczniej mieszkaniec Nowej Soli :hmm:

Opublikowano

No cóż, czkawka to mało, raczej szok. Chodzi i o treść i o formę. Aż strach się nie bać.

Pozdrawiam optymistów

TadeuszS :hmm:

Opublikowano

Filip a widziałeś może kiedyś na internecie takiego rapującego pijaka :hmm: i on coś takiego mówił: "I niech Cię nie boli, że jesteś z Nowej Soli" :hmm:.

Sławnego sąsiada masz bo: Liczba wyświetleń strony: 23923 :hmm:

Opublikowano
Sławnego sąsiada masz
- a daj spokój Tomii - dzięki za takie sąsiedztwo :hmm: - ale muszę sprawdzic czy do naszej parafii jakiś nowy ksiądz nie przyszedł (i czasami nie handluje samochodami) bo takiego długiego "kazania" w temacie kupna-sprzedaży to jeszcze nie widziałem :hehe: - a te jego :hmm: to na pewno dla niepoznaki :hmm:
Opublikowano

Gość od auta zapomniał dodać, że auta są serwisowane i mają pełną dokumentację:

1-książka serwisowa na Allegro-30zł :hehe:

2-wizyta na www.google - darmowa(szukamy adresu serwisu niemieckiego ) :hmm:

3-pieczątka-15zł :hmm:

4-czteropak piwa -10zł (zapraszamy kolegów do wypełnienia książki) :hmm:

5-satysfakcja kupującego-bezcenna :hmm:

Kiedyś zleciłem sprowadzenie VW t4 ale kolega ominą punkt 4 i przez 15lat serwisant był jeden -OK kupił bym no bo może do znajomego mechanika jeżdził co w serwisie pracuje, ale żeby długopisów nie zmieniać przez 15 lat....na marginesie dodam, że auto po powodzi było.

Opublikowano
E, chińska ?

Raczej nie.

Troll.

Toż tieraz wsio zdziełano w czajna kak mawlajut amierikanie :hmm::hmm: