szary11 Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 pomyślałem sobie,że gdyby znaleść czynny kamping,z kawałkiem wiaty i miejscem na ognisko,ustawić przyczepki i kamperki w formie okręgu wokół ogniska(w bezpiecznej odległości),do tego stoliki,muzyka itp mogła by wyjść niezapomniana impreza sylwestrowa. wchodzę w to z zamkniętymi oczami... z cycepą czy bez Mi to szczerze mówiąc też się podoba, ale cuż... pantofelek mnie poddusił Czasem musze się podkładać by później coś uzyskać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Potem to już zawsze tak będzie. Troll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 pantofelek mnie poddusił Potem to już zawsze tak będzie.No cóż z wiekiem przychodzi doświadczenie. Słuchaj starszych Michałku bo dobrze Ci radzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 pantofelek mnie poddusił Potem to już zawsze tak będzie.No cóż z wiekiem przychodzi doświadczenie. Słuchaj starszych Michałku bo dobrze Ci radzą. ojoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Potem to już zawsze tak będzie. Troll. Jacek nie strasz kolegi , fakt nie będzie tak jak było ale nie koniecznie musi być gorzej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 To tak jakbyś na wieczną wojnę szedł, czasem (często ? ) się przegrywa. Przemądrzały, Troll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepciak Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Mojego kumpla zapytali czy po ślubie jest lepiej? Odp: lepiej nie lepiej ale częściej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Mojego kumpla zapytali czy po ślubie jest lepiej?Odp: lepiej nie lepiej ale częściej. No niebyłbym tego taki pewny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Dobra, nie strasz Go, bo może teraz inne czasy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 dobrze, że Ania tego nie czyta Mogła by powiedzieć, że wszystko co powiem odwróci przeciwko mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Jestes pewien ze nieczyta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 dobrze, że Ania tego nie czyta Żeby Cię tak nie straszyć to też nie wierz we wszystko co stare pryki tu wypisują. Parę lat temu pod namiotem na imprezie tak wystraszyłem twojego ziomala (był z Białego), że o mało ślubu nie odwołał. Jak się okazało ta impreza to był jego kawalerski. Ale się działo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted November 9, 2007 Author Share Posted November 9, 2007 To my wszystkie z podlasia takie strachliwe? hehehe Piszcie piszcie, to jest fenomenalne!!! Jule, tak mi się wydaje, że nie czyta Przynajmniej jeszcze nic się nie obróciło przeciw mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 [code:1]Jule, tak mi się wydaje, że nie czyta Przynajmniej jeszcze nic się nie obróciło przeciw mnie [/code:1]a co Ty myslisz ze to tak szybko wyplynie... oj naiwnosci dowody rzeczowe zostawia sie w zanadrzu na odpowiednia okazje moze ona zdarzyc sie jutro albo za 10 lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 10, 2007 Share Posted November 10, 2007 Tak, niestety Jule ma rację. One pamiętają takie rzeczy, człowieku... W życiu byś sobie nie wyobraził, że to ważne coś było. A się okazuje że bardzo. Troll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts