Irek3 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gdzie kupujecie papier ekologiczny do toalety.Ja miałem jeszcze zapas,który zostawił poprzedni właściciel przyczepy.Pytałem w różnych sklepach,ale wszędzie byli zaskoczeni,że jest jakiś papier do toalet ekologicznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 W Warszawie na ul.Przyokopowej 4 rolki 12 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 A pamiętasz może jaki jest numer tej Przyokopowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja widziałem w sklepie żeglarskim jak się wychodzi z metra politechnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 A prosze cie bardzo chris http://www.toyka.com.pl/ i wszystko wiesz.Papier nawet zdrozal ,po 3,66 rolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Papier ekologiczy widziałem w Auchan 6 rolek za 12 zł to była promocja normalna cena 14 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mercy Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Mam podstawowe pytanie: W czym rzecz z papierem ekologicznym? Nie można uzywać/nie wskazane "normalnego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Najprawdopodobniej szybciej i lepiej dochodzi do jego rozkładu bo nie ma dodatków chemicznych trudnych do rozkładku dla płynów stosowanych w toaletach turystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Mam propozycje może ,ktoś kto jest w posiadniu takiej toalety zrobił by test VELVET kontra EKLOGICZNY ,bo może różnica jest tylko w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Papier ekologiczny szybciej się rozkłada, a papier "zwykły" zwija się w kulki i trudniej go "wylać " ze zbiornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek3 Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Diękuje wszystkim za informacje na temat papieru,znalazłem go (papier)w Szczecinie.Co do eksperymentu,to robiłem takowy,i jest tak jak sugerowaliście "normalny"rozpuszcza się dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mercy Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 No ja na pewno zrobię testy za niecałe 2 tygodnie. Zakupiłem juz "normalny" papier, więc trzeba go zużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Od 9 lat używam, po kilka tygodni w roku, toalety chemicznej (3 różne modele) i nigdy nie miałem problemów z wylewaniem zawartości ze względu na paier. Kupowanie papieru "ekologicznego" uważam za zbytek formy nad treścią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Od 9 lat używam, po kilka tygodni w roku, toalety chemicznej (3 różne modele) i nigdy nie miałem problemów z wylewaniem zawartości ze względu na paier. Kupowanie papieru "ekologicznego" uważam za zbytek formy nad treścią A jak często opróżniasz kibel ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Przy uzytkowaniu przez dwie osoby (czasem korzystanie z innych ewentualności zwłaszcza przeze mnie) wystarcza opróżnienie co 6 dni. Mam dolny zbiornik duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi