Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie zgodzę się z Wami w/s telewizora, a właściwie bajek dla dzieci- dlaczego pozbawiać ich tej przyjemności :]

zgadzam sie z tym a dwa to ja jakos nie umie zyc bez telewizora ( i nie chodzi tu o filmy ale wiadomosci itp rzeczy z checia obejrze )

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

To jest tylko kwestia indywidualnego podejścia do wypoczynku , i zwracanie uwagi jest bez sensowne ,na razie nie mam telewizora w przyczepie ,a jak mnie najdzie to telewizor wstawię i nie koniecznie będę oglądał ,jedni lubią grillować inni stołować się w restauracji ,każdy robi co lubi :]

Opublikowano

affa - niedaj się zbałamucić, bo jakby nie sprzęt to byśmy widzieli ściany a nie Twoją tęcze. A tak mamy łączność zWami. po ognisku czeba dzieci czymś zająć, a potem i samemu się odprężyć. Bo jak tu przespać tak wspaniały wyjazd? Można i na drzewie ale poco?Pozdrowienia.

Opublikowano

Faktycznie, z tą komedią romantyczną to masz rację, trzeba to przebrnąć....

Opublikowano

Zima nie była ani zimowa ani bardzo deszczowa. Pogoda była na tyle poprawna, że spędziliśmy 2 wyjazdy po 1 tygodniu każdy i było SUPER. Karawaning nie łączy się mi zupełnie z telewizorem. Po co marnować krótki czas wakacji na siedzenie przed tym gadającym pudłem? Wystarczy, że mam je w domu. W czasie wyjazdu można tak dać sobie w kość/zająć czas że nie ma się nawet ochoty pomyśleć o telewizji.

Opublikowano

2 lata temu kupiłem tv turystyczny, ale w zeszłym sezonie ani razu go nie użyłem. Z przyjemnościa o nim sie zapomina :bzik:

Opublikowano

A ja nieraz mialabym ochote na taki nudno-leniwy urlop, tak leniwy zeby wlasnie go zmarnowac na nudzenie sie :jump: Obudzic sie o 10-tej, nie wstajac z lozka wlaczyc patrzalke i leniwie przerzucac kanaly, napic sie kawy, przysnac troche, znowu poprzerzucac kanaly, wstac polozyc sie na kanapce przerzucajac kanaly... zrobic cos papu pojsc na spacer i znowu zalegnac na kanapce przed tv :bzik: ech dlaczego nas tak ciagle gdzies gna..... moze kiedys.

Opublikowano
2 lata temu kupiłem tv turystyczny, ale w zeszłym sezonie ani razu go nie użyłem. Z przyjemnościa o nim sie zapomina :jump:

czyli radzice nei kupowac TV...???? jestem własnie na tym etapie... :bzik:

Opublikowano
czyli radzice nei kupowac TV...????

Serku trudno tu coś radzić.Każdy ma swoje upodobania.My założyliśmy sobie ,że jak urlop to i odpoczynek od telewizorni. Ale jak ktoś lubi...

mi sie bardziej rozchodzi o wieści ze świata....lubie byc na bierząco z wiadomościami...a radio to nie to ...brak wizji... :bzik:

Opublikowano

Serek, najlepiej laptopa mieć

wiadomości z netu

filmy można oglądać

telewizję też można oglądać jak masz kartę tv

wieczorna bajka dla naszych córek to rytuał, którego nie zrywamy dla własnego widzimisię

o 19 bajki i o 20 dziewczyny w łóżkach, mimo że inne dzieci potrafią drzeć się puszczane w samopas do 23

generalnie telewizja jest dla ludzi, a szkodzi w nadmiarze

ja generalnie wolę nie korzystać z tego co mam, niż nie móc skorzystać z czegoś czego sam się pozbawiłem :bzik:

Opublikowano

wiadomości z netu

filmy można oglądać

wieczorna bajka dla naszych córek to rytuał, którego nie zrywamy dla własnego widzimisię

o 19 bajki i o 20 dziewczyny w łóżkach, mimo że inne dzieci potrafią drzeć się puszczane w samopas do 23

generalnie telewizja jest dla ludzi, a szkodzi w nadmiarze

ja generalnie wolę nie korzystać z tego co mam, niż nie móc skorzystać z czegoś czego sam się pozbawiłem :jump:

bardzo mądrze powiedziane drogi kolego affa :bzik:

Opublikowano

wiadomości z netu

filmy można oglądać

Czy da się podłączyć tuner satelitarny z wyjściem HDMI pod laptopa, by odbierać TV z satelity. ???

Opublikowano

Oj tak , potwierdze slowa kilku forumowiczow nt. braku TV.

Zalety:

- nie zaskakuja cie zadne afery polityczne

- nie musisz patrzec na polityczne geby

- wiecej czasu spedzasz na spacerach, zabawach dziecmi, wspolnych biesiad ze znajomymi

- dzieciaki na bajke o 19.00 zawsze mozesz puscic do sasiadow :-]

- generalnie karawaning to beztroska, odizolowujesz sie od swiata rzeczywistego, to wlasnie o to chodzi, zeby tez odpoczac psychcznie

Minus:

- no wlasnie w zeszlym roku zaskoczylo mnie oderwanie od swiata... wyjechalem na wakacje jak GPW byla na szczycie, a wrocilem jak byla na totalnym dnie. :jump:

A swoja droga tez zastanawiam sie nad kupnem karty TV do lapka, wtedy mialbym 'all-in-one' :jump: Ale tylko dla tych romantycznych kawalkow... to to dobre jest i chyba na to zone przekonam :bzik: