Filip Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Wczoraj wróciłem z tourne "Mazowsza" po USA. Udało mi się spotkać kilka ciekawych kamperów. Będąc na zakupach niedaleko naszych autokarów zatrzymały się dwa piękne, nowe kampery. Podszedłem żeby zdjęcie zrobić a tu dwoje ludzi wracających z zakupów pyta czy chce zobaczyć w środku? Jasne!!!!! Piękne cacka z rozsuwanymi bokami. Oto fotki. Okazało się że to kierowcy, którzy wieźli sprzęt z fabryki do klientów. Miło Prezentują się okazale Ja chociaż z przodu zdjęcia ale jakby w tle A tak wyglądał w środku. Jeszcze na miękkiej wykładzinie folia była Po drodze mijaliśmy wiele kamperów, naczep na pickupy i inne. Wszystko size XXL A nasza technika jeździła na koncerty takim oto kamperem. Oczywiście miałem przyjemność przejechać się. Przyjemnie choć moja przyczepka prawie tak samo fajna Na zdjęciu z urwanym lusterkiem trochę lepiej prezentował się z zamontowanym lusterkiem ale nie pogardziłbym nawet takim Co Wy na to? Podobało się? Na żywo jeszcze przyjemniej. Chyba trzeba zamówić ze dwie sztuki żeby było czym na zlot sie wybrać. Pewnie drugiza pół darmo Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noemi_s Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Trudno stwierdzić czy to jeszcze kamper czy już autobus . Trzeba przyznać, że robią wrażenie . Szkoda, że dla znamienitej większości z nas ten "American dream" pozostanie tylko dreamem. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Filip, a do pizzy Hut w sobotę nie zajrzysz ? Pozdrawiam, Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Z zewnątrz te dwa pierwsze kamperki podobne do tego z filmu "Poznaj moich rodziców" (Meet the Fockers). Co tu dużo mówić - to jest kosmos . Jak widzę na tym zdjęciu tą baterię przy umywalce to nasze europejskie z mikro włącznikiem śmieszne się robią . Co zastanawia: w USA chyba nie znają "angielskich" zawiasów - myślę że w takim sprzęcie warto by było zadbać o taki detal żeby nawiasy od szafeczek nie były na wierzchu . Przynajmniej w mojej przyczepce ktoś o to zadbał . No to zamawiaj dwa a ja idę zapisać się na kurs kat. C i jakąś stacje benzynową kupić - no chyba że da się to na gaz przerobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 Śledzę temat ze spotkaniem w Wawie, ale nie moge być pewny na 100 % Jak sie uda to po prostu przyjadę. Myślę, że nie będzie to dla Was problem Tomii myślę że nawet gaz by nam nie pomógł. Taki sprzęt to musi swoje spalić nie tak jak Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 A ja mam sobie taki american dream aby kiedyś pozwiedzać stany z przyczepą lub kamperkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 szary, to wybierzemy sie w dwa kampery tez bym chciala cos takiego uskutecznic. wyglad tych "autobusow" jest czadowy, ale srodki to mi hamerykanskie jednak nie podchodza ale i tak musze powiedziec ze robia coraz bardziej europejskie wnetrza... chociaz pikowanych kanap sie pozbyli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 A ja mam sobie taki american dream aby kiedyś pozwiedzać stany z przyczepą lub kamperkiem szary11 czy Ty myślisz o tym samym co ja ??? http://pl.wikipedia.org/wiki/Route_66_(droga) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Zabierzecie mnie starego ?, będę Wam kamperów pilnował, dobra ? Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Well if you ever plan to motor west Travel my way Take the highway that's the best Get your kicks on Route 66 Well it winds from Chicago To LA More than two thousand miles All the way Get your kicks on Route 66 Well it goes to St. Louis Down to Missouri Oklahoma City looks oh so pretty You'll see Amarillo Gallup, New Mexico Flagstaff, Arizona Don't forget Winona Kingman, Barstow, San Bernardino If you get hip to this kind of trip And go take that California trip Get your kicks on Route 66 Well it goes to St. Louis Down to Missouri Oklahoma City looks oh so pretty You'll see Amarillo Gallup, New Mexico Flagstaff, Arizona Don't forget Winona Kingman, Barstow, San Bernardino If you get hip to this kind of trip And go take that California trip Get your kicks on Route 66 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip Posted December 9, 2007 Author Share Posted December 9, 2007 I jeszcze jedno zdjęcie. Takich sprzętów było dużo. Ładny sprzęcik! Pozdrawaim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Maras, mówiłem ogólnikowo o tym marzeni, nie znam się na szczegółach ani co i jak tam jest... można powiedzieć, że filmy mnie inspirowały by takie marzenie sobie wysnuć. Niemniej road66 podoba mi się Jacek, jak się wybierzemy to koniecznie razem - tradycyjnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Tak, i sobie pozwiedzamy spokojnie. Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts