Tomii Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Jako że nie udało się wyłowić jednego zwycięzcy Naszego konkursu, a nagrodę za pierwsze miejsce mamy tylko jedną robimy kolejne głosowanie. Zdjęcia biorące udział w dogrywce: 1. Marcin_Bydgoszcz 2. marek 3. kiszon Czas trwania głosowania 14 dni . Powodzenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekk Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Witam ! Oznajnamiamy uprzejmie, że dogrywke wygrywa Marcin_Bydgoszcz Nagrodą jest waga AM Controller Więcej o niej tu: http://www.karawaning.pl/content/view/37/3/ Zwycięzca konkursu proszony jest o kontakt e-mailowy w sprawie odbioru nagrody - pocztą, czy na Zlocie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Gratuluję zwycięzcy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Gratulacje!!! PS. W przyszłym roku ja wygram! Chyba, że mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiszon Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 gratulacje.. nalezalalo sie jak piesowy ciepla strawa! marcinie zdjecie bezapelacyjnie bylo naj. ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 gratulacje.. nalezalalo sie Zgadzam się w 100% sam na nie głosowałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Dołączam się do gratulacji, bardzo fajne, klimatyczne zdjęcie, a jaka fajna nagroda. Pozdrawiam Zwycięzcę i Resztę Uczestników Konkursu. Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Fotko bardzo ładnie skomponowane , dyskretna kolorystyka , drugi plan sprowadzony do 1/3 . Drzewo na pierwszym planie lekko przypalone i można było delikatnie przyciać z lewej przesuwając zarazem owada do lewego boku . Fotko ma klimat . Ogólnie ciekawy kadr . Kolorystyka owada zlewa sie z tłem drzewa co nie powoduje wrażenia ze jest to makro Wazki a stanowi całość kompozycji dla zadanego tematu ,,karawaning,, Serdecznie Gratuluję zasłużonej nagrody ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 No i NIEWIADÓWKA na drugim planie. Gratulacje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 No i NIEWIADÓWKA na drugim planie No jak dla mnie ten drugi był pierwszym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Dla mnie na pierwszym to zawsze ŻONA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Dla mnie na pierwszym to zawsze ŻONA. O, i Mikołaj do Andrzeja przyjdzie na pewno, a do nas to nie wiadomo. Troll. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rysiaczek Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Jak sie Andrzej postara ! Taki Mikołaj to zmyślne stworzenie i nigdy nie wiadomo co sie dostanie , albo w co ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Z wiekiem to z tym staraniem jest coraz gorzej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts