belmondo Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Potrzebuje kupić krzesła kempingowe z podnózkiem w kolorze biało-niebieskim.Jedno krzesło musi musi wytrzymać wagę do 120 kg.Co polecacie? Wiem ,ze Aspen sa fajne z firmy Dukdalf ale drogie .Wizualnie podobne ale tańsze sa krzesła Venecja Comfort ,teraz http://tanicaravaning.pl/pl/c/Meble-i-naczynia-kempingowe/87 za 140 zł.Co sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Aspen jest dla Ciebie za słabe (do 100kg) brat mi jedno połamał wykładając się po obiedzie kupiłem teraz model do 130 kg Cha Cha Dukdalfa - lub podobny. Innych nie potrafię polecić. Kiedyś miałem odrobinę tańsze francuskie, po sezone zaczęły się strzępić na szczęście w sklepie karawaningowym kupowałem, pozwolili mi zwrócić wszystkie - stwierdzili, że odsyłają je do producenta. Kupiłem Dukdalfy bo to standard jak rozejrzysz się wśród Niemców i Holendrów. Miałem też jedno z Auchan podobne kolorystycznie ale to była tragedia korodowały nity i blaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Pozwolę sobie Drodzy Koledzy zapodać skrót do mojego małego porównania krzeseł. Nie cena, nie nazwa tylko fizyczne cechy krzeseł poddałem swojej ocenie: http://forum.karawaning.pl/topic/14229-wyprzeda%C5%BC-krzese%C5%82-ogrokempingowych/?hl=%2Bwyprzeda%C5%BC+%2Bkrzese%C5%82 Duże zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Aspen to dla żony i syna myslałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dukdalf a dokładnie Paso Doble ,wytrzyma 135 kg !!! .Można do nich dokupić podnóżek . Mam już te krzesła ponad 5 lat i nadal są sprawne. Kasa do wydania nie mała ale masz pewność ,że posłużą długo w porównaniu z wynalazkami "no name" z marketów lub Jysk-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 20 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dzięki za rady ,dla siebie musze miec mocne krzesło ,a dla żony i syna cos porzadnego do 100 kg.Rzeczywiście trzeba kupic to co Niemiec i Holender używa.Czekam na dalsze propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szahtior Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ja i moja druga polowa użytkujemy takie fotele,jest możliwość dokupienia podnużka; http://allegro.pl/fotel-krzeslo-elektrostatyk-f5r-gratisy-i3607292411.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Fajne te fotele,dobra sprawa z tą regulacją nóżek,wyglądają konkretnie ale czy są tez takie w kol. niebieskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekag Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 My używamy takie i bardzo sobie chwalimy. Mają jeszcze taką plastikową nakładkę, że i jest jak postawić ciastko z kawą czy innym piwkiem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekzg Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Dukdalf a dokładnie Paso Doble ,wytrzyma 135 kg !!! .Można do nich dokupić podnóżek . Mam już te krzesła ponad 5 lat i nadal są sprawne. Kasa do wydania nie mała ale masz pewność ,że posłużą długo w porównaniu z wynalazkami "no name" z marketów lub Jysk-a dokładnie tak, my również używamy Dukdalf-a i jesteśmy bardzo zadowoleni. Warto poszukać bo nam udało się kupić w zestawie ( 2 krzesła + dwa podnóżki) i cena wtedy jest dużo przyjemniejsza a nawet porównywalna do podbnych no name z marketu Edytowane 22 Października 2013 przez Szyszki (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarobaro Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Heniekag gdzie kupione te twoje krzeselka i w jakiej cenie i z czego jest material na siedziskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belmondo Opublikowano 22 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 dokładnie tak, my również używamy Dukdalf-a i jesteśmy bardzo zadowoleni. Warto poszukać bo nam udało się kupić w zestawie ( 2 krzesła + dwa podnóżki) i cena wtedy jest dużo przyjemniejsza a nawet porównywalna do podbnych no name z marketu Jaki model kupiliście ,do ilu kg i jaka była cena i mniej więcej kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniekag Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Heniekag gdzie kupione te twoje krzeselka i w jakiej cenie i z czego jest material na siedziskach My te krzesła kupiliśmy w Norwegi na jesiennej wyprzedaży za 350 NOK ale normalnie kosztują między 400 a 600 NOK i widzieliśmy je w Norwegii w wielu sklepach. http://www.hillerstorp.se/svenska/sortiment/relax/17/Baden-Baden Edytowane 22 Października 2013 przez Heniekag (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOGDANKRAKOW Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) My używamy takie i bardzo sobie chwalimy. Mają jeszcze taką plastikową nakładkę, że i jest jak postawić ciastko z kawą czy innym piwkiem. :-) DSC_0098.JPGDSC_0266.jpgDSC_0337.jpgDSC_0700.jpg ja również takie nabyłem i jestem zadowolony polecam.....dobrze ze biedronka jest tak blisko... cena 159 zl naprawde solidne i wygodne Edytowane 22 Października 2013 przez BOGDANKRAKOW (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Heniekag ale to kresła rekreacyjne, nie da się na nich zjeść wygodnie przy stole bo nóg nie dasz pod siebie ? Czy jakoś to rozwiązali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi