Skocz do zawartości

opanowany instruktor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dziwe mu sie, ze wyszedl... z takim gamoniem jezdzic. Podziwiam instruktorow nauki jazdy, cza miec silne nerwy

Opublikowano

Był taki program-felieton w tv p.t Ballada o niewielkim zabarwieniu erotycznym (chyba taki tytuł ).A było tego kilka odcinków.A ta kursantka wypisz-wymaluj włascicielka agencji modelek o orginalnym nazwisku NATURALNA :blagac:

Opublikowano

O rany ! Ciekawe czy ona zdała egzamin. Boję się wyjeżdżać na miasto bo takich może być więcej :blagac: A widzieliście może na TVN Turbo program chyba "The British Worst Driver" albo jakoś podobnie. Tam to dopiero modele były.

Opublikowano

I pomyslec, ze tacy cwicza parkowanie przy centrach handlowych... i wez tu czlowieku nie sciagaj haka :blagac:

Opublikowano

Nie dawno przyszła mi myśl, żeby zrobic sobie instruktora nauki jazdy - po takim filmiku już się nie chce a wręcz strach !!!

Toż po pierwszej lekcji z TAKĄ uczennicą od razu odwiedziłby mnie prokurator - za morderstwo !!!

Opublikowano
Nie dawno przyszła mi myśl, żeby zrobic sobie instruktora nauki jazdy - po takim filmiku już się nie chce a wręcz strach !!!

Toż po pierwszej lekcji z TAKĄ uczennicą od razu odwiedziłby mnie prokurator - za morderstwo !!!

Trzy razy się zastanów czy chcesz, żeby Cię żona z domu eksmitowała :hehe: - instruktorzy z reguły nie mieszkają w domu, tylko w nim NOCUJĄ :lol: . A takie "akcje" jak na filmie zdarzają się niestety dość często, ale stanowią pewnego rodzaju atrakcję tego zawodu. Wiem, co piszę - mamy z mężem szkołę nauki jazdy...

Pozdrawiam! :blagac:

Opublikowano

ale sie usmiałem , no wiem tu nie ma nic do śmiania , bo to jest tragizm , nie raz ise zdarza ze taki kierowca ( pseudo) zdaje egzamin , a faktyczmie dobry z prattyka w treningach nie i tak to jest w naszych realiach.