marek Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Zastanawiałem się czy mogę do swojej N 126e założyć któreś z tych świateł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Według mnie można, trzeba tylko pamiętać o tym by czerwona pozycja do tyłu a biała do przodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Według mnie można, trzeba tylko pamiętać o tym by czerwona pozycja do tyłu a biała do przodu Eee tam, odwrotnie byłoby ciekawiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Ale do czytania, czy nad kuchenką raczej ? Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiszon Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 jacek l, no cos ty .. to sa idealne do kibelka... biale od srodka oswietlac bedzie a czerwone na zewn. ze raczej lepiej nie wchodzic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 jacek l, no cos ty .. to sa idealne do kibelka... biale od srodka oswietlac bedzie a czerwone na zewn. ze raczej lepiej nie wchodzic Jeśli tak to w przypadku Niewiadowa chyba w drzwiach wejściowych zamontuja .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek l Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 No, tu już przegiąłeś chyba. Prawie zapisany do Fanklubu Niewiadówek, Jacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted November 2, 2007 Author Share Posted November 2, 2007 Ja tu poważnie a wy same ekstremalne rozwiązania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł 66 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Witam Marku światła na fotkach to obrysy, nie są wymagane do przyczepy kempingowej przez prawo o ruchu drogowym , oraz nie zabronione do montażu więc wybór należy do ciebie a na marginesie to zwiększy poziom bezpieczeństwa a i bajerek w pewnym stopniu Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr J Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 marek, Jedyny problem jaki widziałbym po zamontowaniu obrysówek to przedsionek. Po rozłożeniu te "gumowe wysięgniki" będą w przedsionku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł 66 Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Poszperałem w fotkach to moje światła obrysowe i przy okazji zmiana też tylnych lamp wieczorkiem .jpg] nowe lampy ze swiatłem cofania i przeciw mgłowym .jpg] lampy fabryczne .jpg] .jpg] światła obrysowe .jpg] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted November 3, 2007 Share Posted November 3, 2007 Z tymi obrysówkami jak u Pawła to nie głupi pomysł . Chyba żeby znaleźć gdzieś takie do zabudowy w ścianie jak są w Hobbitkach. Przy okazji robienia przeciwmgielnego muszę o tym pomyśleć . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Panowie, obrysówki jak wcześniej napisane nie są wymgane w przyczepach campingowych nie do konca jest prawdą. To wszystko zależy od długości zestawu, przepisy precyzuja wyraźnie kiedy ma być postojowa z przodu, kiedy pomarańczowa z boku itd. To już na jednym z wątków było. Tam jest nawet taki kretyński zapis, że przyczepa ma mieć światła awaryjne ....... no comments. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamH Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 No i dobrze, że ma mieć awaryjne. Wszystko co służy bezpieczeństwu a zostało ogólnie zaakceptowane powinniśmy stosować. Chyba, że ktoś tylko za dnia i przy dobrej widoczności. Adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akubit Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 No i dobrze, że ma mieć awaryjne. Wszystko co służy bezpieczeństwu a zostało ogólnie zaakceptowane powinniśmy stosować. Chyba, że ktoś tylko za dnia i przy dobrej widoczności. Adam Żartujesz, czy serio? Bo z emotki rozumiem, że właśnie siadasz do śniadania! Ja też (jajecznica na boczku! Mniam!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts