Skocz do zawartości

TEC z Wroclawia - widzial ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No masz rację ta listwa jest tylko po prawej stronie i z przodu przyczepki, nie ma jej z lewej strony. W opisie jest mowa o stabilizatorze a na zdjęciach jakoś tak dziwnie jest on obcięty. Poza tym wygląda ładnie, ja obejrzałbym ją w realu. Pozdrawiam i życzę powodzenia ;).

Opublikowano

Pisu - ta listwa w połączeniu z tą "do markizy" może świadczyć o naprawie. Dodatkowo kilka uwag na fotkach. Tyle mogę z fotek wyczytać. Może się nie potwierdzić w realu :-)

post-2768-0-12710400-1320861603_thumb.jpg

post-2768-0-36728800-1320861609_thumb.jpg

post-2768-0-01303600-1320861633_thumb.jpg

post-2768-0-97421500-1320861639_thumb.jpg

Opublikowano

Witam.

Możliwe że holender puścił korytkiem kabel od TV bo we wnętrzu w tym miejscu chamsko założył gniazdo.

Moim zdaniem warto obejrzeć.

Opublikowano

coś za dużo niejasności i za daleko żeby sobie wycieczkę robić. spokojnie szukamy dalej. dzięki wam za opinie :piwko:

Opublikowano

coś za dużo niejasności i za daleko żeby sobie wycieczkę robić. spokojnie szukamy dalej. dzięki wam za opinie :piwko:

Dlaczego rezygnujesz??? Nie znajdziesz idealnej w swoim mniemaniu. Ważne by cokolwiek w niej naprawiane było zrobione poczciwie a znając uwagi zauważone i opisane na zdjęciach, łatwo to sprawdzić.

Opublikowano

Pisu - poproś o fotki. Albo ktoś na miejscu może zobaczy. Ja tylko pokazałem co mi się nie zgadza...

Opublikowano

Mi się jeszcze nie zgadza miejsce na tylniej ścianie.... Płat dachu pomiedzy tymi dwoma mocowaniami od bagażnika rowerowego... Wygląda jakby odchodził :niewiem:

Ale może mi się tylko wydaje skoro gfizyk nie zauważył :piwo:

Opublikowano

Adam - mi sie ostatnie trzy zdjęcia nie otwierały. Dopiero teraz się otworzyly. Możesz mieć rację....

Opublikowano

mac - możesz komuś w ten sposób pomagać via PW :-) Ale uważam to za ryzykowne. Chyba, że widziałeś budkę i możesz polecić.