Mark1 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpolalu Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam.Wlewasz do górnej dziurki płyn do dezynfekcji http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ldxuqfc3dlxvbxs2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark1 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpolalu Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam .Górny wlew to woda z płynem np Płyn Aqua Rinse ze strony www.przyczepy.katowice.pl a w dolny wlew płyn wspomagający rozkładowi fekalii np Płyn Aqua Kem Blue z tej samej strony.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Jeden płyn jest do spłukiwania a drugi do zbiorniak z fekaliami? Pokasz foto - jakie dokładnie płyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark1 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpolalu Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Np. 75 mml na 10 l wody - nie dolewać do pustego zbiornika -tak napisano w instrukcji -Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark1 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eler1 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja do dolnego dolewam pół szklanki ok, a zresztą wszystko pisze na butelce ze środkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark1 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam ! Podaje informację, że ostatnio kupowałew płyn Thetford - różowy i zielony w Paktikerze za około 55 zł za 2l. Patrzyłem w ofertach internetowych to wydaje mi się taniej. Były jeszcze WC przenośne, ale ceny nie pamiętam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanka Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 mogę prosić o podpowiedź jakie płyny należy używać do przenośnego WC ponieważ mam ale jeszcze nigdy nie używałem i nie mam pojęcia ci i gdzie lać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 W jaki sposób utrzymać przenośne toalety Porta Potti w należytym stanie? Produkty firmy Thetford z serii Aqua gwarantują sprawne działanie i dłuższy okres użytkowania przenośnych toalet Porta Potti. Płyny dezynfekujące oraz środki dodatkowe są bardzo oszczędne w użyciu. Aqua Kem Blue ma silne działanie odwaniające, zapobiega gromadzeniu się gazów, wspomaga rozpuszczanie się fekaliów przed ich wylaniem i ułatwia utrzymanie rezerwuaru w czystości. Płyn jest dostępny w sprzedaży w plastikowych butelkach o pojemności 1 litra lub 2 litrów. Aqua Kem Green to płyn o przyjemnym cytrusowym zapachu, niekapiący, nieszkodliwy w razie spożycia i niedrażniący skóry ani oczu. Jednocześnie odznacza się on silnym i długotrwałym działaniem odwaniającym i skutecznie rozpuszcza nieczystości. Płyn jest dostępny w sprzedaży w plastikowych butelkach o pojemności 0,375 litra oraz 1,5 litra. Aqua Rinse to ważny środek dodatkowy do zbiornika z czystą wodą, w który wyposażona jest przenośna toaleta. Zwiększa skuteczność spłukiwania, ograniczając jednocześnie zużycie wody, znakomicie czyści muszlę. Płyn jest dostępny w sprzedaży w plastikowych butelkach o pojemności 0,4 litra oraz 1,5 litra. Znaleziono na stronie: http://www.port21.pl/technika/article_1241.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanka Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 To nie ma jednego płynu uniwersalnego do przenośnej toalety tylko kilka i każdy ma inne zadanie. Proszę o podpowiedź jaki płyn jeden mam używać, kiedy go lać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Witam ! Różnowy do górnego zbiornika tak około 75 ml. na 10 litrów wody. Do mojego wc wchodzi około 19 litrów wody więc wlewam około 150 ml. "różowego" Z powodu różnych zasłyszanych opinii n/t płynu niebieskiego - podobno toksyczny, używam zielonego do dolnego zbiornika. Wlewam około 2 l. wody i do tego około 100 ml. "zielonego" na około 15 l. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi