Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Rzucam ogólnie hasło a może zorganizować jakiś lokalny zlot w październiku/listopadzie na Mazowszu ?????????? (w listopadzie 11 święto wypada w środę tak więc 7-11 albo 11-15 dość fajny długi weekend) wiem do dość późno i pogoda może być różna ale czemu NIE ? Przez ostatnie lata było OK. Ostatnio nawet byłem Campingiem w tym terminie i było sympatycznie.

Nie wiem dokładnie gdzie ale Borki (5 km od Tomaszowa Maz) Warka albo Zdwórz (20 k od Płocka) czemu nie. Można by sprawdzić swoje Campingi ogrzewanie itp :ok: bez większej organizacji zlotu. Po prostu ustalić miejsce zadzwonić zarezerwować i tyle. Aby było Blisko w razie brzydkiej pogody powrót do domu.(nie musi być nas dużo)

Co wy na to ??????? Jak głupi pomysł to piszcie A może ten Listopad wypali :bzik: i będzie fajnie sezon się przesunie

Pozdrawiam wszystkich

Lista chetnych na spotkanie w Toruniu w dniach 11 - 15 listopada (od środy do niedzieli) na campingu Tramp małe hasło przewodnie uczczenie Dnia Niepodległości Polski 11 listopada.

1. Kondzio z królową

2. Mymlonki sztuk 4,

3. kit

4. Wirek

5. irek w + 2

6. funkiaa

7.Andreas

8.maciekzal56

9.GREJZI

10.macieku

11.radwan

12.archisan - Grzegorz z Krystyną

13.kipek - Mirek

14.ptaku

15.

DRUGA KOŃCOWA LISTA CHETNYCH NA ZLOT -

1. Kondzio z królową

2.ptaku

3.maciekzal56

4.archisan - Grzegorz i Krystyna

5. kipek - Mirek

6.kit

7.radwan

8.Andreas

9.funkiaa

10.irek w

11.Koala z misią

12.luksusowa_buda

13.

14.

15.

• Odpowiedzi 354
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja w tym sezonie przyczepy nie zamierzam odstawiać na sen więc każda propozycja może być dobra :ok:

Poczekajmy czy jeszcze ktoś się odezwie :bzik:

Opublikowano

Warto by było żeby łazienki były ogrzewane. Zdwórz jeśli chodzi o zaplecze sanitarne może okazać się słaby...

Ja myślę że jesteśmy w stanie przyjechać :look::swieca:

Opublikowano

Witam wszystkich.

Widzę że już jest troch chętnych tak wiec pomysł nie jest całkiem szalony.

Jak wiadomo pewnie wszystko będzie zależało od pogody ale trzeba być dobrej myśli. :hmm:

To byłby test dla nas i naszych przyczep to w końcu środek jesieni. :swieca:

Jak wiadomo większość Campingów w listopadzie jest już zamknięta dlatego na początku tygodnia podzwonię po Campingach (zaczynając od Zdworza) aby dowiedzieć się jak oni widza nasza inicjatywę. :look:

Opublikowano
:look: Skoro termin jeszcze późniejszy niż spotkanko w Bieszczadach :swieca: to trzeba będzie wykasować z nazwy naszego spotkanka „- zakończenie sezonu 2009” .Aleś kondzio narobił chyba „Baner” trzeba będzie przerabiać. :hmm:
Opublikowano

Jeżeli dzieciaki nie wywiną jakiegoś wirusowo-infekcyjnego numeru to pewnie też byśmy się wybrali w komplecie (w sumie ogrzewanie mamy niby full-wypas)

Opublikowano

Wczoraj byłem w Warce (tak z sentymentu :look: ) bez przyczepy. Na bramie napis, że "w dniu dzisiejszym otwarte od godz. 13.00". Pochodziliśmy rodzinnie po rynku, zjedliśmy lody włoskie, zakupiłem świeżego browarka i podjechałem jeszcze raz o 13.20 i niestety dalej zamknięte.

Na placu był jeden kamper i jedna przyczepa oraz...zero oznak życia.

Krótki ten sezon w Polsce...... :swieca:

Opublikowano

Jadąc w Bieszczady pod koniec czerwca zatrzymałem się w Warce na nocleg (z piątku na sobotę). Zastaliśmy tam tylko jeden zestaw z bardzo sympatycznymi właścicielami. :swieca:

Myślę, że poza zorganizowanymi przyjazdami na tym kempingu jest zawsze mało ludzi.

Opublikowano

Witam,

Po dzwoniłem po campingach i sprawa wygląda tak:

1.Jesli chodzi o Zdwórz to odpada :hmm: jest czynny do końca września i nie chcą otworzyć w listopadzie nawet dla zorganizowanej grupy – podobna SA nie przygotowani na prace w tym okresie.

2. Borki raczej tak ale kazali zadzwonić jutro. :hmm:

3.Warka nie ma problemu. Sa chętni i przygotowani. Musza tylko dostać potwierdzenie do ok. 15-20 października. :swieca:

Czekam na wasze komentarze ????? co wy o tym myślicie????? :hmm:

A może jakieś inne miejsce ?????

A może Kazimierz ??? tam podobno są dwa Campingi całkiem niezłe –nie wiem nie byłem taką informacje dostałem od Rysiaczka.a jest co robić w takie dni. :look:

A może coś na północy kraju tam jest zawsze trochę cieplej ?

:hmm:

Opublikowano

Kochani w Warce jesteście zawsze mile widziani , fakt to że będę już po sezonie ,ale takie doborowe towarzystwo.... to przyjmę nawet w totalną zimę ....

Łazienki są ogrzewane i nawet woda leci ciepła :swieca:

Zapraszam Was Serdecznie