kondzio Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Witam, Rzucam ogólnie hasło a może zorganizować jakiś lokalny zlot w październiku/listopadzie na Mazowszu ?????????? (w listopadzie 11 święto wypada w środę tak więc 7-11 albo 11-15 dość fajny długi weekend) wiem do dość późno i pogoda może być różna ale czemu NIE ? Przez ostatnie lata było OK. Ostatnio nawet byłem Campingiem w tym terminie i było sympatycznie. Nie wiem dokładnie gdzie ale Borki (5 km od Tomaszowa Maz) Warka albo Zdwórz (20 k od Płocka) czemu nie. Można by sprawdzić swoje Campingi ogrzewanie itp bez większej organizacji zlotu. Po prostu ustalić miejsce zadzwonić zarezerwować i tyle. Aby było Blisko w razie brzydkiej pogody powrót do domu.(nie musi być nas dużo) Co wy na to ??????? Jak głupi pomysł to piszcie A może ten Listopad wypali i będzie fajnie sezon się przesunie Pozdrawiam wszystkich Lista chetnych na spotkanie w Toruniu w dniach 11 - 15 listopada (od środy do niedzieli) na campingu Tramp małe hasło przewodnie uczczenie Dnia Niepodległości Polski 11 listopada. 1. Kondzio z królową 2. Mymlonki sztuk 4, 3. kit 4. Wirek 5. irek w + 2 6. funkiaa 7.Andreas 8.maciekzal56 9.GREJZI 10.macieku 11.radwan 12.archisan - Grzegorz z Krystyną 13.kipek - Mirek 14.ptaku 15. DRUGA KOŃCOWA LISTA CHETNYCH NA ZLOT - 1. Kondzio z królową 2.ptaku 3.maciekzal56 4.archisan - Grzegorz i Krystyna 5. kipek - Mirek 6.kit 7.radwan 8.Andreas 9.funkiaa 10.irek w 11.Koala z misią 12.luksusowa_buda 13. 14. 15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Ja w tym sezonie przyczepy nie zamierzam odstawiać na sen więc każda propozycja może być dobra Poczekajmy czy jeszcze ktoś się odezwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Zdwórz ?? czemu nie ? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Propozycja watra zastanowienia ale raczej na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maćki Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Jeśli Zdwórz to jest szansa , że tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Mymlonki też chętnie by przyjechały. Chyba że nowa praca powie NIET! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Warto by było żeby łazienki były ogrzewane. Zdwórz jeśli chodzi o zaplecze sanitarne może okazać się słaby... Ja myślę że jesteśmy w stanie przyjechać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio Posted September 19, 2009 Author Share Posted September 19, 2009 Witam wszystkich. Widzę że już jest troch chętnych tak wiec pomysł nie jest całkiem szalony. Jak wiadomo pewnie wszystko będzie zależało od pogody ale trzeba być dobrej myśli. To byłby test dla nas i naszych przyczep to w końcu środek jesieni. Jak wiadomo większość Campingów w listopadzie jest już zamknięta dlatego na początku tygodnia podzwonię po Campingach (zaczynając od Zdworza) aby dowiedzieć się jak oni widza nasza inicjatywę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Skoro termin jeszcze późniejszy niż spotkanko w Bieszczadach to trzeba będzie wykasować z nazwy naszego spotkanka „- zakończenie sezonu 2009” .Aleś kondzio narobił chyba „Baner” trzeba będzie przerabiać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 pomysł fajny i jak się uda to też się zjawimy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macieku Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 Jeżeli dzieciaki nie wywiną jakiegoś wirusowo-infekcyjnego numeru to pewnie też byśmy się wybrali w komplecie (w sumie ogrzewanie mamy niby full-wypas) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgaMi Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Wczoraj byłem w Warce (tak z sentymentu ) bez przyczepy. Na bramie napis, że "w dniu dzisiejszym otwarte od godz. 13.00". Pochodziliśmy rodzinnie po rynku, zjedliśmy lody włoskie, zakupiłem świeżego browarka i podjechałem jeszcze raz o 13.20 i niestety dalej zamknięte. Na placu był jeden kamper i jedna przyczepa oraz...zero oznak życia. Krótki ten sezon w Polsce...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Jadąc w Bieszczady pod koniec czerwca zatrzymałem się w Warce na nocleg (z piątku na sobotę). Zastaliśmy tam tylko jeden zestaw z bardzo sympatycznymi właścicielami. Myślę, że poza zorganizowanymi przyjazdami na tym kempingu jest zawsze mało ludzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondzio Posted September 21, 2009 Author Share Posted September 21, 2009 Witam, Po dzwoniłem po campingach i sprawa wygląda tak: 1.Jesli chodzi o Zdwórz to odpada jest czynny do końca września i nie chcą otworzyć w listopadzie nawet dla zorganizowanej grupy – podobna SA nie przygotowani na prace w tym okresie. 2. Borki raczej tak ale kazali zadzwonić jutro. 3.Warka nie ma problemu. Sa chętni i przygotowani. Musza tylko dostać potwierdzenie do ok. 15-20 października. Czekam na wasze komentarze ????? co wy o tym myślicie????? A może jakieś inne miejsce ????? A może Kazimierz ??? tam podobno są dwa Campingi całkiem niezłe –nie wiem nie byłem taką informacje dostałem od Rysiaczka.a jest co robić w takie dni. A może coś na północy kraju tam jest zawsze trochę cieplej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martes Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Kochani w Warce jesteście zawsze mile widziani , fakt to że będę już po sezonie ,ale takie doborowe towarzystwo.... to przyjmę nawet w totalną zimę .... Łazienki są ogrzewane i nawet woda leci ciepła Zapraszam Was Serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts