Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurka, nie na darmo chciałem mieć "A" a że jestem w rezerwie to nic straconego :bukiet:

Opublikowano

A czy czołgistów potrzebują ? Jeżeli tak to jestem chętny na wyjazd :bukiet: Tą 2 z prawej (po lekkim tunningu :hehe: ) jestem w stanie nauczyć jazdy czołgiem :hehe:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Właśnie dostałem kategorię D :]:]:]

to ja wiem czy jest sie czym cieszyc...jak to takie głowno dowodzące by Toba rzadziły :bzik:

Opublikowano

A ja do Obrony Cywilnej przeniesiony zostałem, znaczy do kopania rowów.

Niezła fucha jakby co...

Jacek.

Opublikowano
Właśnie dostałem kategorię D

No niekiedy to nie jest za dobrze... niektózy pracodawcy patrzą na stosunek do wojska i mimo, że nie jest to związane z zawodem może zniechęcić do zatrudnienia... :]

Ale bądźmy dobrej myśli :bzik:

Opublikowano

Ale właśnie stosunek do służby wojskowej mam już uregulowany ("przeniesiony do rezerwy bez odbycia zasadniczej służby wojskowej&quot ;) .

Z "A" to bym był w stanie zawieszenia, tzn. na studia odroczenia, potem chyba 12 m-cy i do rezerwy. A tak od razu po sprawie.

Sprawe wojska mam już z glowy, nie muszę już żadnych papierów nosić, wniosków o odroczenia etc.

Opublikowano
do kopania rowów

te fuchę w arii opanowały Oddziały OTK (Obrona Terytorialna Kraju ) a Obrona Cywilna , najwyżej do chłodzenia czerwonych łopat :bzik:

Opublikowano

Wszyscy tak narzekają na to wojsko, a mnie się podobało. Miałem rok laby. Chciałem nawet, żeby mnie wzięli na jakiś miesiąc na ćwiczenia, ale nie chcieli. Szkoda. Teraz to już takich dziadków nie biorą.

Opublikowano

A ja nie byłem, bo słabego zdrowia jestem niestety :bzik: , a potem juz bylem za stary...

Oczywiscie studium wojskowe zaliczyłem na 4 i pół w czym niebagatelnej pomocy udzielil nam

na zakończenie zajęć Polmos i Pewex w postaci skrzynki Żytniówki...

Bażant bez stopnia, Jacek.

Wiesz co Yabulon, to na zlocie zrobimy sobie poligon, akurat są 4 dni...

Ty będziesz Dowódcą a ja wojskiem, ciekawe co zdobedziemy ?

Wreszcie jakąś szkołę życia dostanę.

Ale bedzie sie mozna urwać na lewiznę do jakiejś przyczepy, bo to podobno za mundurem... :jump: