Rysiaczek Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Czy ktoś sie wybiera na Pierwsze Targi Caravaningowe w Polsce . Odbędą się w Chorzowie w dniach 26-27 kwietnia 2008. Opis znajdziecie w numerze 14 Polskiego Caravaningu! Widzę że będzie to duża impreza . Zobaczę jak to będzie sie pokrywało z moją marszrutą w firmie . Dobrze aby ktoś z nas był .pofocił trochę i pokazał na Zlocie w Nieborowie ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 kuszące spotkanko z trendami 2008 mogłoby sie odbyc... ja pomyśle , skonsultuje z reszta rodzinki i dam cynk ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotek52 Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 O ile czas mi pozwoli, to spróbuję dotrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daro Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 kamperowcy również dojadą ...będzie bardzo wesoło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Chłopaki z fanklubu może uda się spotkać w Chorzowie przy kawce.Ustalmy szczegóły tu http://www.forum-fanklub-niewiadowek.yoyo.pl/viewtopic.php?f=14&t=186 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serek Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Chłopaki z fanklubu może uda się spotkać w Chorzowie przy kawce.Ustalmy szczegóły tu http://www.forum-fanklub-niewiadowek.yoyo.pl/viewtopic.php?f=14&t=186 juz wie okresliłem po konsultacji rodzinnej jedziemy cała rodziną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiy Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Ja bede na 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 A gdzie dokładnie w Chorzowie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Ja na 90% będę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamH Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 My będziemy. Ustalcie jakąś datę i godzinę. Adam z Martą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Będe na 99%, ale na rowerze :-) bez przyczepy. Z tego co pamiętam mają się odbyć na terenie Parku Chorzowskiego (ta hala chyba Kapelusz jest nazywana) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed Posted February 29, 2008 Share Posted February 29, 2008 Wybieram się, z Gliwic to niedaleko, zrobię film i przywiozę go do Nieborowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ed Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Wybieram się, z Gliwic to niedaleko, zrobię film i przywiozę go do (Nieborowa.) czytaj SANDOMIERZA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarosław69 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Dokładnie w parku Chorzowskim w "Kapeluszu". Organizator liczy na 10 tys odwiedzających. Będzie na pewno udana impreza.Pierwsza taka duża.Bylem w zeszłem roku w Krakowie. Teraz w lutym w Essen....tu brak słów. Nasza pierwsza duża krajówka też się fajnie zapowiada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Trzeba pomyśleć o jakimś znaku rozpoznawczym aby sie w tłumie znaleźć. P.S. pod kapeluszem jest kilka kapek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts