Jasia Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Proszę o małe wskazówki, oglądałem przyczepkę Fenda. Po wejściu do środka daje się wyczuć zapach chyba kleju, może nawet silikonu, a może to zapach półek,desek bo kiedy otworzyłem szafkę to wydawało mi się, że czuć to z półki. Nie mogłem znaleźć co mogło być klejone. Co Wy na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 jak klejem, to coś było klejone / uszczelniane chyba że mówisz o nowym sprzęcie prosto z fabryki - ale one pewnie itak nie śmierdzą klejami. ok 2-3 dni po użyciu kleju w przyczepie - nic nie było czuć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LMC Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 no to jak wróżenie z fusów , kto wie jaki tam jest zapach , zapakuj go w woreczek i podeśłij , zobaczymy . A tak naprawdę, nos i jedziesz blisko każdej krawędzi itd. , może to jej zapach a może zgnilizny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Port Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Powonienie to bardzo subiektywny zmysł, jeżeli sam nie wiesz co pachnie, to na forum chyba nikt Ci nie powie co waniajet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Gdzie tego Fenda oglądałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo43 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 ostrożnie ktoś mógł próbować coś posklejać lub uszczelnić sprawdzac , sprawdzac moze byc błachostka , a może nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Zapytaj sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasia Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Zapytaj sprzedającego. Pytałem, a sprzedający odpowiedział,że jak tylko ją przyprowadził to ten zapach był i nic nie było robione. Chciałbym od niego rzetelnej odpowiedzi żeby wiedzieć co mogło być robione. Ale chyba się nie dowiem. Gdzie tego Fenda oglądałeś w Bedlnie, dawniej miał przyczepy w Piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzzb Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ja właśnie w Bedlnie kupiłem przyczepę i jestem zadowolony sprzedający był ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja kupiłem przyczepę, w której zapach i przy kupnie i do tej pory jest ok, a okazało się, że przód ciekł, więc jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, nawet irracjonalne to sobie daj spokój. Mało tego towaru na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomadka Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Nie kupuj, zapach zapowiada problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo1 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Po wejściu do środka daje się wyczuć zapach chyba kleju, może nawet silikonu, a może to zapach półek,desek bo kiedy otworzyłem szafkę to wydawało mi się, że czuć to z półki. Nie mogłem znaleźć co mogło być klejone. Co Wy na to??? No panowie od razu zapowiadacie problemy! A przecież nie wiadomo co to za zapach??? a może półka się złamała,albo spadła szafka??.Ostatnio koledze z forum jakieś bezmózgi przewrócili przyczepke - gdyby coś się złamało w środku ( dzięki Bogu chyba nic się nie stało) to też by pewnie skleił klejem lub jakimś silikonem i przez jakiś czas czuć by to było w środku! Nie mówię,że nie może to być sygnał ostrzegawczy - ale chyba sam zapach(i to nie ewidentnej stęchlizny) nie jest jeszcze powodem do całkowitego skreślenia! Ale trzeba być czujnym!!! - (patrz ostatnie posty kolegi Andrewa dot.remontowanej przyczepki MASAKRA!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Well, zapach w środku przyczepy czasem niestety daje wiele do myślenia. Właśnie przyczepy najczęściej kupujemy oczami i nosem. Osobiście nie kupił bym używanej przyczepy śmierdzącej w środku klejem czy stęchlizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husarius75 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 pisałes o zapachu silikonu, może to zapach octu którym ktoś chce ukryć grzyba chociaż pełnia sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarec Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 ja ostatnio wpakowałem wewnątrz przyczepy połowę uszczelniacza dekarskiego bezbarwnego - pisało na nim BEZZAPACHOWY - a walił jak stary klej do butów produkcji Radzieckiej Wychodząc z przyczepy stwierdziłem, że jutro wyjazd - żona mnie zabije za ten smród, i powie że zafundowałem jej weekend z budaprenem. w przyczepie zostawiłem uchylony szyberdach (pod wiatą) i następnego dnia rano nic nie było czuć - żona nawet nie wiedziała że coś tam uszczelniałem. dla mnie to wniosek - że jak bardzo czuć klejem, tzn że albo użyto mega śmierdzącego - albo duże ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi