marek Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 No ja powiem szczerze nie mam zdania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Dla mnie osobiscie bomba jestem ciekawa jak takie cudo w srodku wyglada. Ta jest taka troche malutka, ale wyobrazam sobie jak wiekszy rozmiar odlotowo sie prezentuje... szkoda ze nie moge do Düsseldorfu na targi buuuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Na pewno znajdzie to swoich zwolenników, adresowane jest zapewne do ludzi młodych, ceniących design. Na tym gruncie prezentuje się całkiem, całkiem. Aczkolwiek ja wolę klasyczną stylistykę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Ciekawe jak to w środku wygląda Zapodawałem zdjęcie aero już jakiś czas temu - przyczepa jednak nie zrobiła sensacji w świecie karawaningu bo trochę cicho o niej jest. http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?t=188&highlight=aero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jule Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 To sa wlasnie taka niszowe produkcje, w przypadku mojego Columbusa jest identycznie. Juz wiem jak to wyglada w srodku, niezle rozwiazane... ale dla mnie odpada przez wysokosc http://www.bitter02.de/user/index1.php?userid=45&wert[iD]=23&Seitenname=btfonlwohnwagen_detail.html&ubild=5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 Ze środka najbardziej podobają mi sie górne półki ,są otwierane do dołu i drzwiczki są od razu pojemnikiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Wg katalogu Dethleffsa to jest model z 1999 i chyba go już nie produkują, bo znalazłem wzmiankę i fotkę tylko w historii firmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin T Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 To okragle okno kuchenne jakos mnie nie przekonuje, czulbym sie jak w pralce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsulki Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Cóż mówiąc szczerze nie podobają mi się takie futurystyczne kształty, zdecydowanie wolę klasyczne i to nie tylko w przyczepach ale i w samochodach. Przez te dziwne zaokrąglenia (choć niewątpliwie poprawiają aerodynamikę) dużo się traci na powierzchni i co widać na fotach wnętrza producenci muszą później sporo kombinować by dało się w środku "upchnąć" to co przyczepa mieć powinna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts