Skocz do zawartości

Burstner - wybór logo klubu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zgodnie z ustaleniami otwieram ankietę dotyczącą wyboru naklejki z logiem naszego klubu.Głosowanie będzie trwało do końca października ( no chyba że będzie b.małe zainteresowanie to wtedy przedłużę termin)

I najważniejsze: po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się :)

propozycja 1

post-4771-0-37443300-1318856619_thumb.jpg

propozycja 2

post-4771-0-64864900-1318856666_thumb.jpg

Edytowane przez geloo77 (wyświetl historię edycji)
  • Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Nie chcę nic krakać ale też widzę że propozycja druga wysuwa się na mocne prowadzenie. A po drugie to jak narazie mało mamy głosów

tak dla przypomnienia i sprawdzenia listy obecności

1. pjmlody_i_tusia

2. asic2

3. Spablo1

4. geloo77

5. Przemo.D

6. TURTL

7. Proper76

8. martini44

9. Lepciak

10. cosik3

11. beruang

12. przemas998

13. Arkady11

14. RobiBogna

15. Luksusowa_buda

16. major

17. radwan

18. Yans

19. jakobus1

20. Jery

21. gurskakresowianka

22. jagodek

23. Ufolz

Jesli kogoś pominąłem - proszę się dopisać a i tak po zakończeniu głosowań lista będzie zaktualizowana do czynnych członków

Opublikowano

Kolego Radwan a nie pamiętasz jak na wiosnę mieliśmy mnóstwo projektów i nie mogliśmy się zdecydować? W końcu jakoś przeszła propozycja która tu jest oznaczona nr 1. W międzyczasie kolega Burstner wrzucił kilka swoich projektów a skoro założyciele klubu się wycofali z tematu trzeba było zrobić z tą sprawą porządek. I jeśli znów wrzucilibysmy wiele projektów temat ciągnął by się i ciągnął. Przyznaje - autorytatywnie wybrałem jedną z propozycji kolegi Burstnera ale to tylko dlatego że innym też sie podobała. Musisz zrozumieć - czas już zamknąć ten temat i zająć się ciekawszymi rzeczami związanymi z naszą kochaną marką budek

No i nie wiem jak mam rozumieć twój tok myslenia - mieliśmy wydrukować 2 wlepy? i jak to podzielić?. Jesli któryś projekt uważasz za ciekawy, proszę daj info - dołączymy go do ankiety, mamy jeszcze czas na głosowanie

Opublikowano

AAAAAAAAA. :):):)

To zmienia postać rzeczy.

No cóż mamy demokrację i wybór większości jest wyborem większości. Ale zauważ że zastanawiające jest że wiele osób pomimo wcześniejszej deklaracji wyboru opcji pierwszej teraz już tego nie deklarują.

Hm. Może i dobrze się stało że jednak zaczekaliśmy trochę i wybierzemy naprawdę fajną wlepę - bez wskazywania tu oczywiście na którąkolwiek z mojej strony :)

Opublikowano

Taka mała sugestia:) Może zrobimy naklejkę polskojęzyczną- z napisem klub. Club to również model przyczep Burstner'a ..:)

Co fakt to fakt, a ja mam City i jak by to wyglądało :ee:

Ale o tym proponuję podyskutować po zakończeniu ankiety smirk%281%29.gif

Opublikowano

Nie wnerwiac się.U mnie jeszcze trwają rozjazdy wobec czego niezbyt często jestem w domu.Głos oddany-a.co do club w nazwie to mnie pasi ponieważ mam ten model.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak tak - mam na myśli Burstner Klub. Mieszkamy w Polsce i posługujmy się polskim językiem. Zmiana literki c na k nie sądze że wpłynie na wygląd ani estetyczność naklejki a nie będzie się kojarzyła z konkretnym modelem :)

Opublikowano

Tak tak - mam na myśli Burstner Klub. Mieszkamy w Polsce i posługujmy się polskim językiem. Zmiana literki c na k nie sądze że wpłynie na wygląd ani estetyczność naklejki a nie będzie się kojarzyła z konkretnym modelem :)

Co prawda to prawda nie zaśmiecajmy naszego języka. Odchodząc od tematu może mi ktoś wytłumaczyc dlaczego na moim profilu wyskoczył mi jakiś "Status Ostrzeżeń"-inni tego ustrojstwa nie mają.

Opublikowano

Co prawda to prawda nie zaśmiecajmy naszego języka. Odchodząc od tematu może mi ktoś wytłumaczyc dlaczego na moim profilu wyskoczył mi jakiś "Status Ostrzeżeń"-inni tego ustrojstwa nie mają.

Koleżanko temat statusu ostrzeżeń był już przerabiany.Pokrótce żeby cię nie odsyłać do odpowiednich tematów status widzisz na swoim profilu tylko ty. I tak każdy z nas ma swój pasek statusu ostrzeżeń. Ważne żeby był on cały czas pusty :)