darek126N Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 (edited) Zapraszamy gorąco wszystkich chętnych na spotkanie pt. „Ojców 2011- reaktywacja Zrytego Beretu Zaproponowany wcześniej termin 11-13 XI 20011 w temacie: http://forum.karawaning.pl/topic/4284-nagroda-zrytego-beretu/page__pid__220660__st__165?do=findComment&comment=220660 wydaje się być odpowiednim ( mamy trzy dni na szaleństwa i przygody ). Oczywiście można ten termin jeszcze przedyskutować. Chętnych do obejrzenia spotkania z roku 2009 odsyłam do tematu: http://forum.karawaning.pl/topic/4237-ojcow-nie-konczmy-sezonu/page__p__101114__hl__%2Bojc%C3%B3w+%2B2009__fromsearch__1?do=findComment&comment=101114 W tym roku należy się przygotować na: 1. Olimpiadę jak co roku 2. Dłuuuugiiiie spacery (można zgłaszać propozycje może jakieś dolinki podkrakowskie) 3. Konkurs na najładniejsze nakrycie głowy czytaj beret –„ Zryty beret”- specjalnie wybrane jury zajmie się wyborem miss/mister „Zrytego Bereta” – załogi proszone są o przygotowanie ww. 4. A przede wszystkim należy przywieź dobre humory ÔÇŽ. 5. Dodatkową atrakcją może być Pojedynek zwaśnionych grup (trzeba będzie je stworzyć ) – można będzie wyrównać rachunki na poligonie w Barbarce oczywiście dla chętnych http://www.firmafaro.pl/kontakt.htm proszę o zgłaszanie chęci udziału w tej grze wojennej – wymaga to wcześniejszych uzgodnień itd. Wszelkie inne propozycje mile widziane. Niniejszym rozpoczynamy temat proszę o akceptację terminu i zgłaszanie chęci przyjazdu Bo oczywiście „nie kończymy jeszcze sezonu” Lista chętnych 1. Yabulon-ki 2+2 2. darek126n 2+1 3. ....................... Edited October 3, 2011 by darek126N (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 No my się oczywiście zgłaszamy. termin może być, szkoda, że koliduje z Beskidnikami, a miałem nadzieję na połączenie obu grup. Co do Barbarki to warto by się zastanowić, może być fajna zabawa, tylko czy będziemy mieli na tyle siły, żeby się ganiać po poligonie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 Ja Wam dopinguję i żałuję po cichu, że spotkanie nie jest gdzies bliżej podlasia Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_b Posted October 2, 2011 Share Posted October 2, 2011 No my się oczywiście zgłaszamy. termin może być, szkoda, że koliduje z Beskidnikami, a miałem nadzieję na połączenie obu grup. oficjalnie nie ma jeszcze chyba zaklepanego terminu może uda się wypracować jakiś kompromis sam podrzuciłem ten termin, w tamtym wątku więc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek126N Posted October 3, 2011 Author Share Posted October 3, 2011 oficjalnie nie ma jeszcze chyba zaklepanego terminu może uda się wypracować jakiś kompromis Jestem za wypracowaniem kompromisu wkońcu wszyscy mamy zryte berety więc chociaż raz do roku można by się spotkać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) No to zapiszcie tam wuja, oczywiście jeśli śniegiem nie walnie bo ciepłolubny jestem Ps. na olimpiadę się nie piszę - jeszcze mi życie miłe Edited October 3, 2011 by mesert (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafal_K Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) Jeśli wujenka pozwolą to też chciałbym dołączyć do tej imprezki ale warunek jest, że aura też pozwoli na spotkanie ( nie mam łańcuchów do mojej przyczepki) pytanko jeszcze czy można zasilić szeregi już we czwartek? Edited October 3, 2011 by Rafal_K (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek126N Posted October 3, 2011 Author Share Posted October 3, 2011 (edited) Jestem za wypracowaniem kompromisu wkońcu wszyscy mamy zryte berety więc chociaż raz do roku można by się spotkać Kompromis został osiągniety spotkanie w terminie 10-13 XI pt. reaktywacja zrytych beretów odbędzie się w Krościenku nad Dunajcem Do ojcowa zapraszam ale w innm terminie czekam na propozycje Edited October 3, 2011 by darek126N (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Po uzgodnieniu z organizatorem spotkania Darkiem i pomysłodawcą Zrytego Beretu Yabulonem ustaliliśmy, że reaktywacja Zrytego Beretu 2011, odbędzie się w Krościenku nad Dunajcem. Spotkanie w Ojcowie odbędzie się w na wiosnę w 2012 r. Temat został przeniesiony http://forum.karawan...rytego-beretu/. Serdecznie zapraszamy wszystkich zakręconych i mniej zakręconych na IX Zlotowisko Beskidników – „Reaktywacja Zrytego Beretu” organizatorzy darek126N i track222. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konrad_b Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 (edited) o proszę i dobrze choć do ojcowa miałem bliżej będą za to oscypy Edited October 3, 2011 by konrad_b (see edit history) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabulon Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 No to super ! Wreszcie będzie jak za dawnych lat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 No to super ! Wreszcie będzie jak za dawnych lat Cały czas jest tak jak dawniej . Tylko niektórzy mają prywatne piaskownice. Bardzo cieszy mnie fakt ,że wkońcu zaczyna się wszystko układać do jednej piaskownicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesert Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Trafko - będziesz w tej piaskownicy szukał swoich klejnotów jak Cię dojadę w Gródku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz s Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Mam nadzieję że nic nie stanie na przeszkodzie i też będę mógł się zameldować w Krościenku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janusz s Posted October 3, 2011 Share Posted October 3, 2011 Mam jeszcze jeden temat a mianowicie Adam Hart prosił mnie o zorganizowanie mikołajków na Torze, jeżeli była by odpowiednia liczba chętnych, to mogę to załatwić Proszę o opinę na ten temat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts