Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zapraszamy gorąco wszystkich chętnych na spotkanie pt.

„Ojców 2011- reaktywacja Zrytego Beretu

Zaproponowany wcześniej termin 11-13 XI 20011 w temacie:

http://forum.karawaning.pl/topic/4284-nagroda-zrytego-beretu/page__pid__220660__st__165?do=findComment&comment=220660

wydaje się być odpowiednim ( mamy trzy dni na szaleństwa i przygody ).

Oczywiście można ten termin jeszcze przedyskutować.

Chętnych do obejrzenia spotkania z roku 2009 odsyłam do tematu:

http://forum.karawaning.pl/topic/4237-ojcow-nie-konczmy-sezonu/page__p__101114__hl__%2Bojc%C3%B3w+%2B2009__fromsearch__1?do=findComment&comment=101114

W tym roku należy się przygotować na:

1. Olimpiadę jak co roku

2. Dłuuuugiiiie spacery (można zgłaszać propozycje może jakieś dolinki podkrakowskie)

3. Konkurs na najładniejsze nakrycie głowy czytaj beret –„ Zryty beret”- specjalnie wybrane jury zajmie się wyborem miss/mister „Zrytego Bereta” – załogi proszone są o przygotowanie ww.

4. A przede wszystkim należy przywieź dobre humory ÔÇŽ.

5. Dodatkową atrakcją może być

Pojedynek zwaśnionych grup (trzeba będzie je stworzyć :hehe: ) – można będzie wyrównać rachunki

na poligonie w Barbarce oczywiście dla chętnych

http://www.firmafaro.pl/kontakt.htm

proszę o zgłaszanie chęci udziału w tej grze wojennej – wymaga to wcześniejszych uzgodnień itd.

Wszelkie inne propozycje mile widziane.

Niniejszym rozpoczynamy temat proszę o akceptację terminu i zgłaszanie chęci przyjazdu

Bo oczywiście nie kończymy jeszcze sezonu”

Lista chętnych

1. Yabulon-ki 2+2

2. darek126n 2+1

3. .......................

Edytowane przez darek126N (wyświetl historię edycji)
  • Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No my się oczywiście zgłaszamy. termin może być, szkoda, że koliduje z Beskidnikami, a miałem nadzieję na połączenie obu grup.

Co do Barbarki to warto by się zastanowić, może być fajna zabawa, tylko czy będziemy mieli na tyle siły, żeby się ganiać po poligonie . pub2.gif

Opublikowano

Ja Wam dopinguję i żałuję po cichu, że spotkanie nie jest gdzies bliżej podlasia :dzieki::gitara:

Pozdrawiam! :tuptup:

Opublikowano

No my się oczywiście zgłaszamy. termin może być, szkoda, że koliduje z Beskidnikami, a miałem nadzieję na połączenie obu grup.

oficjalnie nie ma jeszcze chyba zaklepanego terminu :niewiem:

może uda się wypracować jakiś kompromis :ok:

sam podrzuciłem ten termin, w tamtym wątku więc :yes:

Opublikowano

oficjalnie nie ma jeszcze chyba zaklepanego terminu :niewiem:

może uda się wypracować jakiś kompromis :ok:

Jestem za wypracowaniem kompromisu wkońcu wszyscy mamy zryte berety więc chociaż raz do roku można by się spotkać :)

Opublikowano (edytowane)

Jeśli wujenka pozwolą to też chciałbym dołączyć do tej imprezki ale warunek jest, że aura też pozwoli na spotkanie ( nie mam łańcuchów do mojej przyczepki)

pytanko jeszcze czy można zasilić szeregi już we czwartek?

Edytowane przez Rafal_K (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

Jestem za wypracowaniem kompromisu wkońcu wszyscy mamy zryte berety więc chociaż raz do roku można by się spotkać :)

Kompromis został osiągniety :) spotkanie w terminie 10-13 XI pt. reaktywacja zrytych beretów odbędzie się w Krościenku nad Dunajcem

Do ojcowa zapraszam ale w innm terminie czekam na propozycje

Edytowane przez darek126N (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Po uzgodnieniu z organizatorem spotkania Darkiem i pomysłodawcą Zrytego Beretu Yabulonem ustaliliśmy, że reaktywacja Zrytego Beretu 2011, odbędzie się w Krościenku nad Dunajcem.

Spotkanie w Ojcowie odbędzie się w na wiosnę w 2012 r.

Temat został przeniesiony http://forum.karawan...rytego-beretu/.

Serdecznie zapraszamy wszystkich zakręconych i mniej zakręconych na IX Zlotowisko Beskidników – „Reaktywacja Zrytego Beretu” organizatorzy darek126N i track222.

Opublikowano

No to super !

Wreszcie będzie jak za dawnych lat :piaskownica:

Cały czas jest tak jak dawniej . :piaskownica:

Tylko niektórzy mają prywatne piaskownice. :klotnia:

Bardzo cieszy mnie fakt ,że wkońcu zaczyna się wszystko układać do jednej piaskownicy. :gitara::mikolaj::narcyz:

Opublikowano

Mam jeszcze jeden temat a mianowicie Adam Hart prosił mnie o zorganizowanie mikołajków na Torze, jeżeli była by odpowiednia liczba chętnych, to mogę to załatwić

Proszę o opinę na ten temat