Skocz do zawartości

Miejsce III zlotu   

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kaputy

2. 2. Sandomierz

3. 3. Częstochowa

4. 4. Łódź

5. 5. Toruń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam ,zgodnie z tradycją ( już trzeci raz ) chcemy spotkać się w Dniu Niepodległości .

termin już wszystkim znany klotnia.gif

natomiast musimy jeszcze ustalić miejsceklotnia.gif

jako że organizatorem tego spotkania jest Sekcja Łódzko-Mazowiecka więc miejsce spotkania będzie wybierane pod naszym kontem rant.gif

zapraszam do przedstawienia ofert z miejscem III zlotu

lista propozycji :

Kaputy -

Sandomierz -

Częstochowa -

Łódź -

Toruń-

Edytowane przez ptaku (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Oj kusisz Ptaku, kusisz.... A ja planowałem budkę w październiku spakować ..... oj kusisz ....

Opublikowano

Grześ myślimy podobnie :) ba, ja już mam zaklepanie miejsce na swoją budke w hali....

Opublikowano

widzisz sekcja skupia ludzi twardych bow.gif

Opublikowano

Mirek, tylko nie wstawiaj tego piecyka w swoją Garderobę bo ci blachy powypycha :)

Opublikowano

Camping nr 189 "Camptur" w miałkówku ale nie byłem tam i nie wiem czy fajny

Opublikowano

Tylko proszę o jakieś miejsce z dostępem do prądu to i ja będę się starał wreszcie pojawić z przyczepką ( mam piecyk elektryczny, więc bez prądu ani rusz ).

Opublikowano

zdajemy sobie z tego sprawę że część z nas dogrzewa się prądem ,więc staramy się o taką miejscówkę ,która spełni nasze oczekiwania pub2.gif

Opublikowano

Tylko proszę o jakieś miejsce z dostępem do prądu to i ja będę się starał wreszcie pojawić z przyczepką ( mam piecyk elektryczny, więc bez prądu ani rusz ).

Kondrad mam na sprzedanie piekarnik gazowy.. :) ładnie daje czadu - ciepło niesamowicie z niego bije i listopadowe spotkanie przetrwasz.

Opublikowano

Bierz takie, żeby gitarrrę można było podpiąć. Damy czadu! gitara.gif

Dogaduję taki sam jak był w Warce, ale nie wiem czy tam można podpiąć gitarę :niewiem:

Opublikowano

Mirek, tylko nie wstawiaj tego piecyka w swoją Garderobę bo ci blachy powypycha :)

Garderoba nie jedno przeszła to myślę, że i tu da radę :niewiem:

Opublikowano

A może ten zlot listopadowy zrobić w okolicach Warszawy ( lub w samej Warszawie ) i 11.11.2011 zabrać dzieciaki na defiladę i uroczystą zmianę warty pod Grób Nieznanego Żołnierza. Wtedy tez są różne imprezy wokół Muzeum Wojska Polskiego, przemarsze grup rekonstrukcyjnych itp.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Witamy

Witamy na największym polskim forum karawaningowym. Zaloguj się by wziąć udział w dyskusji.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.