Wozu Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Jestem na etapie szukania przyczepy od kilku tygodni. Zaciekawiła mnie oferta firmy J-Trans z Poznania, przyczepy w bardzo przystępnych cenach, wyglądają przynajmniej na zdjęciach nieźle, Nie znalazłem na forum wzmianki o tej firmie stąd moje pytanie. Czy ktoś zna firmę, oglądał te przyczepki? Wyjątkowo zainteresowały mnie te pozycje: http://allegro.pl/abbey-gts-96-oferta-40-przyczep-poznan-i1643772345.html http://allegro.pl/abbey-spectrum-5os-2-osie-campingi-poznan-i1638990765.html http://allegro.pl/ace-celebration-5os-piekne-przyczepy-poznan-i1625626823.html Szukam przyczepki na działkę z wszelkimi wygodami do 15tys (ale to już pisałem w innym wątku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozu Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 No tak wygląda na to, że jak coś ciekawego się znajdzie to i drugie dno też jest Wysłałem maila zobaczymy co odpowie i czy w ogóle. Dzięki Kurczę, ale przyczepki fajne (przynajmniej na zdjęciach) i za dobre pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzioklb Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) Kurczę, ale przyczepki fajne (przynajmniej na zdjęciach) i za dobre pieniądze. rada na przyszlosc... fajne/pewne/ cepki w dobrych pieniadzach trafia do internetowych ogloszen na kilka-kilkanascie godzin... pozniej maja nowego wlasciciela... w wiekszosci przypadkow jednak dobra cena oznacza bombe z opoznionym zaplonem... w szczegolnosci jesli to angielki Edytowane 31 Maja 2011 przez bodzioklb (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aron Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 (edytowane) byłem w zeszłym roku u tego gościa ,przyczepki na zdjęciach wyglądały 1000 razy lepiej niż na placu ,a jechałem z myślą kupna.Osobiście po obejrzeniu kilku czepek na placu wyleczyłem się z angielek Edytowane 31 Maja 2011 przez aronb (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Wozu i Koledzy - czy ja mam problemy ze wzrokiem? Może mi się już coś w oczach porobiło. Czy Wy również widzicie przebarwienie w pierwszej budce linkowanej przez Woza? Druga budka z kolei ma dziwną lewą tylną listwę. Brak klina na całej szerokości zapewne nie przez przypadek i widoczne wkręty ... Trzeciej nie będę dokładnie oglądał. Na pierwszy rzut oka jest ok ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Ad2. Uwaga na rocznik, 1988-1990 max. + uwagi gfizyk'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozu Opublikowano 1 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Nie no dobrzy jesteście, nie ma co... Właśnie wiem, że jak okazja to z reguły podejrzana sprawa stąd moje pytanie do Was. Dzięki za pomoc już się wyleczyłem. Choć Pan odpowiedział na maila dość rzeczowo i uprzejmie, ale lepiej sobie odpuszczę "okazję" EDYTKA: Otrzymałem również więcej zdjęć od sprzedawcy jedna w bardzo małej rozdzielczości. Gdyby komuś się chciało może sobie zobaczyć. Spakowane w zip zdj.zip Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Wozu (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie no dobrzy jesteście, nie ma co... (...) Otrzymałem również więcej zdjęć od sprzedawcy jedna w bardzo małej rozdzielczości. Gdyby komuś się chciało może sobie zobaczyć. Spakowane w zip Fotki takie, ze nijakie. Żaden cyfrowy aparat nie robi takich małych fotek. Zostały więc one zmniejszone, dlaczego? Wiadomo, dużo fotek jednego =/= (nie równa się) jednej dużej foto. Biegał pajac w kółko i pstrykał liche obrazki i udając uczciwego szuja ślepego jelenia. Po prawo obok umywalki fragment innej ściany/tapety/poszycia. Zwał jak zwał, jest inny , a powód inności jest... pod spodem owego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Fotki takie, ze nijakie. Żaden cyfrowy aparat nie robi takich małych fotek. Zostały więc one zmniejszone, dlaczego? Wiadomo, dużo fotek jednego =/= (nie równa się) jednej dużej foto. Biegał pajac w kółko i pstrykał liche obrazki i udając uczciwego szuja ślepego jelenia. Po prawo obok umywalki fragment innej ściany/tapety/poszycia. Zwał jak zwał, jest inny , a powód inności jest... pod spodem owego . Autopoprawka, miało być: udając uczciwego szuka ślepego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Fotki były robione fajnym sprzętem SONy DSC T200 w rozdzielczości 480x360. http://www.google.pl...iw=1366&bih=649 Na tapetę zwróciłem uwagę wcześniej. Ale nie jestem pewien, czy tam nie ma jakiegoś okna, bo wzorki się zgrywają...Albo się światło lampy odbiło w lusterku (to najpewniej). Edytowane 1 Czerwca 2011 przez gfizyk (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Fotki były robione fajnym sprzętem SONy DSC T200 w rozdzielczości 480x360. http://www.google.pl...iw=1366&bih=649 Na tapetę zwróciłem uwagę wcześniej. Ale nie jestem pewien, czy tam nie ma jakiegoś okna, bo wzorki się zgrywają...Albo się światło lampy odbiło w lusterku (to najpewniej). Nie, Grzesiek... ta fotka jest oczywista i niewątpliwa. Łazienka>umywalka> prawa strona>na wysokości kolan. Wyraźnie inny kawałek ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfizyk Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Nie mówię nie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cathay Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Gość od grubo ponad roku ma na placu sporo budek. Tylko angielki. Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Cathay (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Co by nie powielać wątków, a miał ktoś z Was kontakt ze sprzedawcą BEST_CAMP ? Przyczepki znów w cudownych cenach a zdjęć dużo ale z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 EDYTKA: Skłaniam się ku wizycie w opisywanym tutaj i bardzo chwalonym centrum campingowym z Kutna, ale cały czas szukam innych możliwości czy "okazji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi