Skocz do zawartości

Jak jest na polu campingowym ze ściekami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak jest na polu campingowym ze sciekami bo u mnie w przyczepie i chyba jak w innych jest tak że od zlewu w kuchni i w łazience jest rura wprost do podłogi w której jest dziura ,i co na polu jest jakies podpięcie do scieków i takich tam brudów czy prosto na trawe leci?????

Prosze o pomoc i Dzięuje!!

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Cycepka, w większości przypadków leci pod przyczepkę, w trawę, z reguły są to nie wielkie ilości wody z kuchni ( zlew ) - ja mam taką rurkę przedłożona by leciało z drugiej strony przyczepki, jak najdalej od przedsionka, natomiast z łazienki woda jest odprowadzana do zbiornika brudnej wody

Opublikowano
prosto na trawe leci?????

Cycepka, a chciałbyś stać obok takiego kogoś, którego brudy spływają pod Twoją przyczepkę, albo stanąć na miejscu gdzie stał taki ktoś?

Podstawiasz swoje np. wiaderko i wynosisz gdzie trzeba.

Opublikowano

Ewentualnie kopiesz dołek i też no problem, potem wystarczy zasypać.

Pzd be-ja

Opublikowano

Effendi! podawaj do publicznej wiadomości gdzie będziesz stawał. Nie chciałbym tam być w tym samym czasie i to po stronie, na którą wysuwasz swoja rurke od ścieków, nawet jesli ich jest mało! Wstyd żeby forumowicz stosował takie praktyki. Pomyśl, że kazdy tak robi i już masz bajorko pomyj!!!!

Opublikowano
Effendi! podawaj do publicznej wiadomości gdzie będziesz stawał

Też chciałabym to wiedzieć.

Opublikowano

Są odpowienie zborniki na kółkach którymi łatwo odwieźć ścieki tam, gdzie trzeba. Osoboście takowy stosuję. Szczerze, jeszce nie widziałem aby ktoś wylewał ścieki po przyczepę :bukiet:

Opublikowano

Kolego Cycepka, a jak się sprawy potoczyły z tego tematu http://www.forum.karawaning.pl/viewtopic.php?p=125291&highlight=#125291

czy kupiłeś właśnie tą przyczepkę czy też inną, a jeśli inną to może pochwal się nią.

Uważam, że te odpowiedzi kolego powinny Tobie w zupełności wystarczyć

Podstawiasz swoje np. wiaderko i wynosisz gdzie trzeba.

Myślę ,że kultura nakazuje podstawienie wiaderka .
Opublikowano
nie widziałem aby ktoś wylewał ścieki po przyczepę

A nam zdarzyło się mieć takich "sąsiadów". Nie wytrzymaliśmy i zgłosiliśmy na recepcji.

Zwrócono im uwagę, zaprzestali, ale przestali odpowiadać na nasze pozdrowienia.

Opublikowano

Effendi! szalenie "dowcipne"! Nie zmienia to faktu , że hołdujesz zasadzie "niech będą ścieki w trawie byle nie koło mojego przedsionka!!!" I zamiast walnąć sie w pierś i powiedzieć przepraszam to serwujesz nam takie "cieniutkie" dowcipki o swojej rurce. Chciałbyś kiedyś stanąć w miejscu w którym przed tobą stało kilku takich Effendich???

Opublikowano

Oooo!!!! kochani kolega cycepka widzę włożył kij w mrowisko ale pamiętajcie człowiek bulwersuje się na takie rzeczy to zrozumiałe i oczywiste życie natomiast pokazuje często naszą ludzką słabość,niektórzy nazwą to głupotą,brakiem kultury nazywajcie to jak chcecie jedno jest pewne nasze obyczaje codzienne sytuacje i większości ludzi pozwalają na takie rzeczy,a wystarczyło by proste podejście do sprawy-np.koleś wylewa ściek=więcej tu nie odpoczywa i nie byłoby tematu nie prawdasz ? :bukiet: