Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12 lutego chcemy zrobić knajpiane spotkanie w Gliwicach. Dzisiaj rozmawiałem z Rysiaczkiem zapewnił, że będzie z Basią na 100%. Proszę o zgłaszanie się chętnych.

Ed i Jola

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Czy my nie zablokujemy sieci z tymi TELEMOSTAMI !?!?!?

POZNAŃ-WROCŁAW-GLIWICE . Kolejność dowolna .

Blokada jednak może nastąpić . :piwko::hehe:

Opublikowano

Bardzo bym chciał być na tym spotkaniu , ale mała Julka ma wtedy odprawiane swoje trzecie urodzinki ( ur. 11.02.07)

Zapytam tylko nieśmiało , czy termin 14( niedziela) nie wchodziła by w gre... :piwko:

Opublikowano

Serku ! O 17.00 12.02.2010 / piątek / spotkanie rozpoczniemy udziałem w wernisażu wystawy ,,ORĘŻ ŚREDNIOWIECZA ,, Otwarcie wystawy będzie w muzeum Willa Karo Gliwice ul. Dolnych Wałów 8. Natchnieni kulturą przeniesiemy się do wybranej przez Edzika knajpki ! Zabieraj Julcie z tortem , całe towarzystwo i razem zrobimy karawaningowe spotkanie O NAZWIE ,, JULKA TRZY ,, . Ale czy Tobie nie pomyliły sie dni ? Urodziny robi sie w soboty ! :piwko:

Opublikowano
Czy my nie zablokujemy sieci z tymi TELEMOSTAMI !?!?!?

POZNAŃ-WROCŁAW-GLIWICE . Kolejność dowolna .

Blokada jednak może nastąpić .

Spokojnie, nie takie telemosty robiliśmy z Radwanem, 100pą, Spablem1.

Będzie dobrze :piwko:

Opublikowano

Jeżeli wrócę z delegacji [Wyjeżdżam 8 lutego do Niemiec] to chętnie się załapie na to spotkanie , oczywiście, gdy nie będziecie mieli nic przeciwko temu.Pozdrowionka :piwko::hehe:

Opublikowano

Faktycznie , daty mi sie poprzestawiały jakoś hehehe się święto zakochanych wtrabaniło... hehehe Madzia mnie juz za to skarciła... :piwko:

Pogadam zastanowimy sie wspólnie jak to rozwikłać... :hehe: , ale jestem dobrej myśli :hehe:

Opublikowano

A moze krakowiacy dołącza ! Godzinka jazdy z Krakowa ! Odnośnie tego tele mostu ! Wielkopolanie i Dolnoślązacy , prosze mi na priwa podac co mam zrobić aby takie coś sie odbyło . I to tak co by my Was i Wy nas widzieli !

Opublikowano

Rysiaczek, laptopa z kamerką , mobilnego neta i jest telemost i jakiś wgrany program np Skype

Opublikowano

Jeszcze troszkę czasu jest ale chętnie dołączyłbym do takiego spotkania :)

Olusia pracuje do 17-tej najwcześniej o 18.30 mogę się zjawić w Gliwicach :)

Opublikowano

Ja jestem chętny , ale teraz już jest za późno aby załatwiać wolne.

Zobaczę grafik na luty , jak będzie wolne to jestem na 100% , ale sobota też musi być wolna. :)