elaola Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Nasz wiekowy przedsionek niestety nie nadawał się już do niczego. Szukałam używanego, ale dzięki uprzejmości naszego forumowego kolegi dostałam namiary do pana szyjącego przedsionki.Zamówiłam i dzisiaj odebrałam przesyłkę. Oczywiście z miejsca przymierzyliśmy-jest super, materiał nie do porównania do starego. Koszt / bez stelaża 800zł /. W porównaniu do ofert jakie dostawałam za używane 15-20 letnie przedsionki / 400-500zł/ tanizna. Fotek niestety nie mam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
track222 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Czyżby przedsionek szyty w Łodzi??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grace Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 elaola, gratuluję nowego nabytku Jak będziesz mogła wrzuć jakieś fotki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Czyżby przedsionek szyty w Łodzi??? Tak i jest śliczny, bo taki nowiutki i pachnący Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wirek Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 elaola, gratuluje tym samym zwiększyła sie przestrzeń życiowa na kempingu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 tym samym zwiększyła sie przestrzeń życiowa na kempingu Wirku przestrzeń, to ja miałam, tylko już była taka stara i pocerowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwy45 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Jeżeli uznałaś żę facet godny polecenia to podaj namiary na niego na forum bo może się przydać gdyż nigdy nie wiadomo kiedy nasze będą wymagały wymiany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trafko Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 materiał nie do porównania do starego. Znaczy się gorszy czy lepszy. Ja mam stary przedsionek (niestety za duży) i nabyłem nowszy ok 2-3 lata . Ten stary to po prostu mercedes beczka ,a ten nowy to już nie merc choć wyglądem imponuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maras Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 elaola, gratuluje nowego przedsionka Też bardzo się cieszę jak coś nowego sobie dokupie do budki.A przedsionek to przecież druga najważniejsza rzecz po przyczepie.Niech zawsze będzie suchy i pachnący. A odnośnie używanych to zgadzam się z Tobą ,że sprzedający mają niekiedy ceny z kosmosu za takie kilkunastoletnie przedsionki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elaola Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Ten stary to po prostu mercedes beczka ,a ten nowy to już nie merc choć wyglądem imponuje. U mnie akurat na odwrót Jeżeli uznałaś żę facet godny polecenia to podaj namiary na niego na forum bo może się przydać gdyż nigdy nie wiadomo kiedy nasze będą wymagały wymiany. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to zapraszam na PW - nie wiem czy życzyłby sobie podawania namiarów na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts