finger Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Jak w temacie . Perspektywa czekania w domu do następnego sezonu mnie przeraża . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptaku Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Też się nad tym zastanawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 ja myśle że coś się jeszcze jesienią wywinie jak nie będzie zlotu to może jakiś spocik się zrobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 A może takie małe spotkanie regionalne we wrześniu gdzieś na południowym zachodzie - Legnickie Pole, Bolków ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mymlon Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Była kiedyś propozycja urządzenia Sylwestra Karawaningowego. Może warto wrócić do tego pomysłu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dżuma Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Była kiedyś propozycja urządzenia Sylwestra Karawaningowego. Może warto wrócić do tego pomysłu? Badzo ciekawy pomysł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapete Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Szary11 mówił kiedyś, że w tym roku na pewno zimą się wybierze z budką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Mam pomysł, który na pewno wcielę w życie: wybiorę się na narty do Kamieńska pod Bełchatowem z przyczepą. Zawsze jest gdzie odpocząć, napić się kawy. Dojazd dobry (po płaskim). Jeśli sie uda to może zanocuję i pojeżdżę kilka dni. Byłem tam w zeszłym roku bez przyczepy i powiem, że było pięknie. Brakowało tylko swojej "bazy" w postaci budki. Może się ktoś przyłączy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radwan Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Jasiu a Zosie to na plecy wezmiesz? bo chyba na narty to dla niej bedzie za wczesnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Taaa, steremu też się trochę luzu należy. Zośka będzie pilnować mamyh w domu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary11 Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 Szary11 mówił kiedyś, że w tym roku na pewno zimą się wybierze z budką. I tak też będzie Jeszcze nie wiem gdzie, ale znalazłem już kilka kempingów na mazurach czynnych cały rok. PS. W domu powoli już oswajam rodzinkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJoe Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 wybiorę się na narty do Kamieńska pod Bełchatowem z przyczepą. Zawsze jest gdzie odpocząć, napić się kawy. no to ja na tą kawe się wproszę jak ze stoku dojrze budkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kit Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 znalazłem już kilka kempingów na mazurach czynnych cały rok. ja taż jestem niezmiennie chętny na zlocik zimowy tylko mazury mogą być dla mnie troche za daleko bo Kasia będzie " na ostatnich nogach" ale zobaczymy jak to będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 no to ja na tą kawe się wproszę jak ze stoku dojrze budkę Spoko, zapraszam. A jeździsz na narcioszkach? Miło będzie pośmigać z kimś znajomym, bo moja załoga w tym roku nie da rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balthur Posted August 17, 2009 Share Posted August 17, 2009 KITek, śmigajcie z nami do Kamieńska, jest naprawdę super. dziewczyny sobie pospacerują , a my z BJoe pojeździmy na nartach. Gdybyś nie miał, to mam dla Ciebie narty, tylko buty trzeba będzie wypożyczyć. W drodze powrotnej odpoczniemy u mnie na hacjendzie. Dla Was w połowie drogi. Jest gdzie przyczepy postawić i przenocować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts