Adrian Adamczyk Posted May 5 Camping Diabla Góra Ośrodek wypoczynkowy i Camping Diabla Góra posiada w swej ofercie pokoje 3-4-osobowe z łazienkami (kub. 30m2), domki 6-8 dla osób (kub. 70m2), domki dla 8-10 osób (kub. 90m2) oraz pole campingowo-namiotowe o standardzie europejskim dla camperów przyczep campingowych (72 stanowiska) oraz miłośników wypoczynku w namiotach (30 stanowisk). Ośrodek Rekreacyjno-Wypoczynkowy „Diabla Góra” położony jest w sercu Krajobrazowego Parku Gór Słonnych, w miejscowości Tyrawa Solna, zwanej „Północną Bramą Bieszczad”, na jednym z najsłynniejszych w Europie szlaku cerkwi i ikon Podkarpacia. Osadzony jest na zboczu Diablej Góry (354 m n.p.m.) wzdłuż rzeki San (około 1700 m linii brzegowej) oraz potoku Tyrawka (ponad 800 m). Dodatkowo w odległości 2,5km od Ośrodka znajduje się 54 ha wód stałych , będących rajem dla wędkarzy. Namiar GPS : 49*36.913' N 22*16.619' E https://www.diablagora.com.pl podkarpackie Tyrawa Solna Tyrawa Solna 121 38-500 Sanok Otwórz kemping na mapie POLECAM w 100 % Quote Share this post Link to post Share on other sites
Commander Posted May 5 Cześć. Byłem , widziałem gorąco polecam. I mam nadzieję że jeszcze będę.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kynig61 Posted May 5 Super ludzie okolica warto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted May 5 Pozdrawiam Nowych Właścicieli, są zmiany, nowy cennik, poprawiony wjazd, oczyszczone jeziorko. Są plany oczywiście na więcej. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Adrian Adamczyk Posted May 6 Polecamy 100 % z czystym sumieniem Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dioblik Posted May 6 Byłem pare razy, również polecam! Quote Share this post Link to post Share on other sites
w79 Posted May 6 a jak kwestia wjazdu?, dalej ten sam mostek? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Camping Diabla Góra Posted May 10 W dniu 6.05.2022 o 22:42, w79 napisał: a jak kwestia wjazdu?, dalej ten sam mostek? Mostek ten sam lecz wjazd jest poprawiony. Quote Share this post Link to post Share on other sites