motorhomepl Posted January 15 (edited) 41 minut temu, Benior napisał: Najfajniejsze prysznice w względnie małych kamperach ma benimar tessoro 440up ale to zupełnie coś innego. Nie można porównywać półintegry do blaszaka. Jak się ma do dyspozycji pionowe ściany i dużo szersze wnętrze to można zrobić zdecydowanie więcej. A nieco w innym temacie. Fajnie, że w Niemczech szybko dostrzega się nowe, ciekawe projekty https://www.promobil.de/neuheiten/globe-traveller-explorer-2xs-2022/ Edited January 15 by motorhomepl (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Benior Posted January 15 Godzinę temu, motorhomepl napisał: Nie można porównywać półintegry do blaszaka. I tego nie robię wspomniałem o fajnej łazience. Natomiast lepsza w blaszaku jest wspomniany randger i dexter 4x4. Quote Share this post Link to post Share on other sites
motorhomepl Posted January 15 (edited) 7 minut temu, Benior napisał: I tego nie robię wspomniałem o fajnej łazience. Natomiast lepsza w blaszaku jest wspomniany randger i dexter 4x4. Tego typu łazienkę Globe-Traveller ma w modelu Voyager Z I przy takim układzie, jest to do zrobienia Edited January 15 by motorhomepl (see edit history) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Voku Posted March 29 Ostatnio go ogrywałem, fajny kamperek dla 2 osób, miejsca w środku bardzo dużo. Quote Share this post Link to post Share on other sites