Volvex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam na miarę wolnego czasu i dostępu do internetu na mojej stronie www.volvex.pl postaram się opisać moją trwającą podróż na wschodnie wybrzeże Australii. Pozdrawiamy Darek i Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmtaxi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Byłeś, czy się wybierasz. Ja jadę w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Volveksów pozdrawiają ed i jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvex Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jestem obecnie w Australii wracam w połowie stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Łosz kurcze a ja pracuję kiedy chcę i ile chcę ale "mię" nie stać... Gratulki i zazdraszczambyciatam. Kangura z sierpowego lewego aby nie potraktuj. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa0208 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Byłam w Australii niespełna dwa lata temu. Nie wiem kiedy, ale jestem pewna, że kiedyś tam wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvex Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Mój opis podróży zmienił lokalizację w internecie na blog.volvex.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozka Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Bardzo ciekawy opis wyprawy ale nie znalazłam zapowiadanego podsumowania . Od 2 lat myślę o wyjeździe też u znajomych mogłabym chwilę być ale mąż absolutnie odmawia wyjazdu więc pozostaje mi jechać samej i tego trochę się boję. Jechałabym z rowerem i namiotem, samochód na dalsze przejazdy wynajęty albo komunikacja publiczna. Myślę nad tematem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiulaS Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Nie zdecydowałabym się na Australię - jak dla mnie zbyt gorąco, ale życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi