Rysiaczek Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Parę fotek Edytowane 3 Września 2014 przez Rysiaczek (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0rn Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Pięknie !!!! bawcie sie wszyscy dobrze !! udanego pobytu, zlotu i pogody ! aż mnie ścisnęło, że kolejne spotkanie przechodzi mi koło nosa i jeszcze ten telefon wczoraj od Was...dotarło do mnie, że kurde aż do wiosny sie nie zobaczymy... Edytowane 4 Września 2014 przez Th0rn (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koper28 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nic tylko pozazdrościć. Fajne miejsce i takie puste .... (nie ma tłoku :-) ) Już nie mogę doczekać się aby dołączyć do grona...jestem dopiero świeżym "przyczepkowiczem" :-) po 2 udanych wyjazdach....co kolejny to lepszy.Uczę się na swoich błędach, dzięki forum poznałem wiele ciekawych rozwiązań,porad i różnych informacji. Bardzo podoba mi się, że społeczność jest tu bardzo życzliwa-traktuje się każdego jak "starego przyjaciela" Do zobaczenia gdzieś w terenie..... ....już wiem, że karawaning zostanie moim hobby.....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiaczek Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adje Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 :'( :'( :'( :'( :'( że nas tam nie będzie. Bawcie się dobrze. Pozdrowienia dla wszystkich zlotowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0rn Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 zdjecią coraz lepsze !! ) z rogatym pozdrowieniem !! Mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary11 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Udanej zabawy!!! Czekam na duuużo fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Kurcze, fajnie! Szkoda, że na naszym terenie nie ma takich zlotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AKISSJG Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Adaś są, a przynajmniej były: Sława, Miłków. Mam nadzieję że znowu zawita forum ze zlotem w południowo-zachodniej części naszego kraju. A może Sława na wiosnę? Mogę się podjąć organizacji, tylko co na to inni i administracja? Mam również nadzieję że Ty czy inni mi w tym pomogą. Edytowane 4 Września 2014 przez AKISSJG (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Przepraszam za OT. Piszę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szaraja Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Dobrej zabawy życzymy, szkoda że tym razem bez nas. Pozdrowienia dla wszystkich , a szczególnie Baby z jajami , Rysiaczka, Stopy i oczywiściie Lepciaka, wszytkich wymienić się nie da. Szaraja i JacekSz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan46 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Arturze pozdrawiamy z obcych stron Trzeba zrobic spotkanie u nas poco się tułać po swiecie. Stefan Kazia idziemy na plażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamdiver Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 dzisiaj przybyliśmy o 3.30, dla chcącego... :-) miejsce i pogoda super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAn Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 To w Australii, czy na Nowej Zelandii ?* Owocnej integracji zlotowej życzę * też tak mam jak dodaję zdjęcia ze smartfona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 A i ja życze udanej zabawy.choć mam blisko,budka wciąż rozmontowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi