100pa Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Witam .Mam propozycje może spotkajmy sie gdzieś na Starym Rynku w jakiejś knajpce na piwku.Podajcie propozycje.Ja osobiście mogę od 3 lutego .Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip85-87 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Żeby nie było , że nikt nie reaguje - szanowny kolego "stopa" (mam głęboką nadzieje , że u kolegi poczucie humoru na wysokim poziomie ??? ) - tu, żeby sie pierwszego piwa napic to trza się namęczyc - później czasem i się trafi no i później i dopiero sie na chlańsko zaprasza . No kolega trzy dni z podróżą na forum to jeszcze mało doświadczony ale mniemam się wyrobi . Jeśli chodzi o Wielkopolan to kilku jest na forum ale "uśpionych" - no jest jeden jakoś tak na E ma ksywę żywo biorący udział na forum (ale podobno straszny pijus jest ) - podobno w Sławie ma byc - sam sie boję - pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia na majówce ps. zbieżnośc literki do ksywy całkowicie przypadkowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiszon Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 no jest jeden jakoś tak na E ma ksywę żywo biorący udział na forum (ale podobno straszny pijus jes Filip85-87, masz u mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip85-87 Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Filip85-87, Kiszon !!!!! rozumię, to wojna !!!!! ale moge dać wam jedyną w swoim rodzaju szanse.... postawicie lub krzynke to jakieś i będzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip85-87 Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 . postawicie lub krzynke to no i tym sposobem nasz nowy kolega "stopa" już nie musi szukac po forum tego Wielkopolanina na literkę E - sam się zdekonspirował a przy okazji jakie wymagania - jedno to nie - całą skrzynkę chce ------------ a nie mówiłem , że on ...........jest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsulki Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 No nie poznaję kolegi na "E" jakeśmy się spotkali to było tylko po jednym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 No i zaspamowaliście tym koledze wątek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Witam Tomii, nie zaspamowaliśmy, tylko jak sam napewno zauważyłeś propozycja 100py nie wywołała żadnego zainteresowania u poznaniaków, no moze poza mną Pewnie i tak Wam to spotkanie nie wyjdzie jak Szczeciniakom i tu masz Mrsulki całkowita rację !!! Onegdaj, jakiś czas wstecz, do osób z Poznania i okolic wysłąlem na PW wiadomosc z propozycja spotkania i spotkala sie ona z ..... żadnym zainteresowaniem, wiec trafiles w sedno sprawy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip85-87 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Jako , że kolega 100pa nie odzywa się to tylko nadmienię , że kolega "E"ffendi ma rację - mnie chodziło bardziej o rozruszanie tematu , żeby nowemu koledze nie było przykro , że nikt nie reaguje - to tak jakbym ja wysłał zaproszenie " Do NOWOSOLAN" - i mógłbym se czekac , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 "E"ffendi czy ja o czyms nie wiem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip85-87 Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 No Jurek - to"E' wyszło jakby "niechcący" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 taaa ... a świstak siedzi i zawija sreberka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiszon Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Effendi, świstak siedzi ... bo zwinął właśnie te sreberka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effendi Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 A ja sobie myślę, że na te spotkanie moga także przybyc także i wielkopolanie z poza poznania moze sobota 9 lutego byłaby dobrym terminem ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts