EwaMarek Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 kupiłem przyczepe avento royal z 91r ma ona przedsionek letni - ze słupkami bez kpl stelaża. jak mogę to przerobić na pełen, ewentualnie jak kupie namiot cały to jak mam założyć stelaż? nie ma oczek na ścianach do zamocowania poprzeczek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fest2 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Niwiem czy dobrze Cię zrozumiałem, ale chyba kupiłeś przyczepę z markizą. Dobrze mieć prawdziwy przedsionek, jak będziesz kupował to razem z stelażem,uchwyty do stelażu na przyczepie kupisz na allegro (ostatnio okazały się metalowe) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomii Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Jak kupisz pełny przedsionek to powinieneś dostać do niego nowy stelaż. Te z daszków letnich raczej nie pasują . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts