marcellos Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Witam W dalszym ciągu szukam sprzętu, trafiłem właśnie na małego Fendta ze Swarzędza z logówkami forum. Znacie tę cepkę? Numer z tyłu sugerowałby uprzednią pracę w wypożyczalni. http://allegro.pl/przyczepa-kempingowa-fendt-410-qk-i3779582094.html Wprawdzie szukam czegoś innego (z kamperkiem włącznie), ale ten sprzęt miałby niekwestionowaną zalętę - mój Sharan prawie by jej na haku nie odczuł. Możecie coś podpowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Budka należy do Ivana. W sumie kolega jest mało aktywny, więc raczej nic o niej powiedzieć nie można. Ivana mieliśmy okazje poznać w tym roku na Zlocie majowym i w zasadzie to tyle. Wiem jedynie, że użytkowało ją młode małżeństwo z maluchem. Nie sądzę, aby ktoś mógł Tobie pomóc w tej kwestii. A może jednak ktoś się znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Odczułby Sharan odczuł. Nie martw się. Ładna budka, świetny układ dla 2+2 ale czy z wypożyczalni Po czym tak sądzisz bo nie dostrzegłem? Edit: Paweł, jednoczas, pstryk-drink - na zdrowie Edytowane 7 Grudnia 2013 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Paweł, jednoczas, pstryk-drink - na zdrowie Jeśli chodzi o napis "BRUNO-1" to jest to imię jego syna. Jedynka oznacza, że to pierwszy syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluesmen Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wiele nie wniosę ale potwierdzam że to budka Ivana. Jedno jest pewne buda zadbana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellos Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) Dzięki chłopaki za błyskawiczną odpowiedź. Wnioskowałem, że może być po wypożyczalni z uwagi na nr 46 w lewym górnym rogu z tyłu. A, że Sharan by odczuł. Wiadomo, że tona na haku musi być odczuwalna. Z drugiej strony jednak, towarówki z masą koło 1t, holuję po nizinach na 6 biegu bez większej zadyszki. Edytowane 7 Grudnia 2013 przez marcellos (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) ... nr 46 w lewym górnym rogu z tyłu. ... Normalnie oślepłem. Widziałeś to na żywo czy na foto? . Edit: Ups, sorki. Foto>prawy klik> powiększ obrazek> + powiększenie. I wylazło 46. Tego nie omówię bo nie wiem. Edytowane 7 Grudnia 2013 przez WojtEwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidknaus Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 na foto jest,na tylnej scianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inhalt Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Ale przyznacie, że układ wnętrza z piętrowym łóżkiem wymarzony dla rodziny z 2 dzieci. Nie muszą spać razem i kopać się co wieczór i ranek, tylko każde dziecko ma swoje wyrko. Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socale Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Troszkę odchodząc od głównego, jak będę miał wnuki*, piętrusek dla atrakcyjności/fajowości im zapodam. . *A mój szwagier wczoraj, na Mikołaja '13 dostał od swej córci prezent: Wnuk! Samiec! Chłop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmtaxi Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ciekawe, że w tej budce nie ma klapy na opróżnianie WC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam1988 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Te 46 nie oznacza że jest z wypożyczalni. Co prawda nie umiem wytłumaczyć sensu tej nalepki ale często widąć ją na pojazdach w Poznaniu. Najczęściej na jakiś BMW albo na motorach. Uncle Google podpowiada coś o sportowcu Valentino Rossi Te naklejki kupije się np. na allegro : http://allegro.pl/naklejka-naklejki-the-doctor-valentino-rossi-46-i3761074275.html Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spablo1 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Te 46 nie oznacza że jest z wypożyczalni. Co prawda nie umiem wytłumaczyć sensu tej nalepki ale często widąć ją na pojazdach w Poznaniu. Najczęściej na jakiś BMW albo na motorach. Uncle Google podpowiada coś o sportowcu Valentino Rossi Te naklejki kupije się np. na allegro : http://allegro.pl/naklejka-naklejki-the-doctor-valentino-rossi-46-i3761074275.html Pozdro No i tajemnica "46" został chyba wyjaśniona Brawo Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufolz Opublikowano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) ale z tą klapą to prawdziwa klapa.. albo kaseta z której idzie wszystko w glebę albo jakimś magicznym sposobem od wewnątrz się wyciąga. Zastanowił bym się jeszcze jak drzwi są otwierane na stronę lodówki to co będzie w ciepłych krajach gdzie trzeba będzie chłodzić bardziej kratki a tu drzwi zasłaniają Edytowane 8 Grudnia 2013 przez ufolz (wyświetl historię edycji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellos Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2013 Kwestia zachodzących na kratki drzwi nie jest raczej tak uciążliwą, jak ewentualne wydłubywanie pojemnika z fekaliami od wewnątrz. Dzięki za podpowiedzi. Kilka godzin i sporo nowych informacji. Alternatywnie rozważam jeszcze (z okolic Poznania): http://otomoto.pl/knaus-holiday-520-2006r-pietrowe-l-T3957919.html http://otomoto.pl/hymer-eriba-hymer-505-hobby-auto-paka-T4039365.html + Koszalin: http://otomoto.pl/hobby-500-kmfe-excellent-easy-nr-of694-T3992504.html Z tą różnicą, że są to przyczepy co najmniej o metr dłuższe, 300kg cięższe i bez przedsionków (choć to dla mnie raczej nie jest aż tak istotne, bo preferuję rolety - krótkie postoje). Jeśli ktoś je oglądał, lub może coś zasugerować to również bardzo proszę o uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi